Starity

A GLAAD kitüntette Adam Lambertöt

2013. május 12. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A GLAAD Media Awards testülete május 11-én kitüntette Adam Lambertöt San Franciscóban.

hirdetés
A GLAAD kitüntette Adam Lambertöt

Ahogy már korábban cikkeztünk róla, idén Adam Lambert vehette át a Davidson/Valentini-díjat, de emellett hazavitt egy másik szobrot is, hiszen ő nyert a Kiemelkedő előadó kategóriában.

A díjat Mel B adta át Lambertnek 11-én, aki korábban így nyilatkozott róla: „Nagy rajongója vagyok azoknak, akik ajtókat nyitnak ki az elfogadás és változások felé az LMBT-fiatalok részére, és ez az, amiért nagy megtiszteltetés, hogy bemutathatom majd a GLAAD Media Awardson a briliáns, tehetséges és nagyon-nagyon értékes Adam Lambertöt! Ő vakmerő és inspiráló.”

Glambert az eseményhez illően egy klasszikus Alexander McQueen-öltönyt választott, és édesanyjával, Leilával jelent meg a rendezvény vörös szőnyegén.


Fotó: Instagram

A bevonulás után Adam átvette a díjait Mel B-től és beszédet is mondott, ezzel fejezve ki a háláját: „Miután majdnem megnyertem az American Idolt, egy közszereplő lettem, egy nyíltan meleg közszereplő. Igen. És ez nagy felelősséggel jár. Mindannyiunknak meg kell küzdenünk azért, hogy elfogadjanak, de ez már sokkal könnyebben megy. Szóval ez egy nem könnyű időszak. Mert éppen két generáció között vagyunk, két különböző perspektíva között, de mindkettőben van egy közös dolog: a szerelem. Az eltérő vélemények ellenére, amelyek mind az LGBT közösségben, mind máshol jelen vannak, a legjobb amit tehetünk, hogy terjesztjük az ’elfogadás üzenetét’. Ha már egy embert is ösztönözni tudunk, hogy nyitottá váljon vagy egy másikat, hogy azzá váljon, aki lenni akar – és mindegy hogy az illető hetero vagy meleg, öreg vagy fiatal, férfi vagy nő, fekete vagy fehér – akkor megéri, hogy néha a frusztráló, szenzációhajhász médiában „tárgyiasítanak”. Köszönöm a GLAAD-nek hogy elismeri az erőfeszítéseimet. A célom az, hogy büszkén képviseljem magamat és a közösségemet. Már messzire eljutottunk, szóval egyesítsük a céljainkat, hogy továbbléphessünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek