Starity

Sztárok és szívdöglesztő testvéreik

2013. május 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mind ismerjük napjaink legnagyobb csillagait, de vajon tisztában vagyunk azzal, hogy nemcsak ők, de testvéreik is legalább annyira dögösek, mint ők maguk?

hirdetés
Sztárok és szívdöglesztő testvéreik

Blake és Eric Lively

Talán külsőre nem is hasonlítanak annyira, de abban megegyezhetünk, hogy mind a színésznő, mind a színész elég attraktív ahhoz, hogy elcsavarja az ellenkező nem képviselőinek fejét.

Érdekesség, hogy míg a bátyó hamarabb belekóstolt a filmezésbe, mint húga, addig Blake nagyobb sikereket ért el, mint testvére.

Gisele és Patricia Bündchen

Íme, az elbűvölő és bájos Bündchen nővérek. Gisele-t a legkeresettebb szupermodellek között tartják számon, míg hasonló adottságokkal rendelkező húga nem érdeklődik a rivaldafény iránt, holott biztosan őt is szívesen látnák viszont a kifutókon.

Mary-Kate, Ashley és Elizabeth Olsen

Ki gondolná azt, hogy gyermekkorunk kedvenc ikerpárjának ilyen csinos húga van? Az Olsen ikrek 1992-ben kapták meg első szerepüket, mikor Elizabeth csak hároméves volt. Talán nővérei sikere buzdította Lizt arra, hogy ő is beszálljon a filmiparba, hiszen évek óta ő is színésznőként tevékenykedik. A képre nézve ő tűnik ki legjobban hármójuk közül.

Adam és Michael Levine

Mindenki ismeri a Maroon 5 frontemberét, Adamet, de vajon hányan tudják azt, hogy a sors nemcsak tehetséggel, de egy jóképű öcsikével is megajándékozta az énekest?

Penélope és Mónica Cruz

Hosszas gondolkodás után is nehéz megkülönböztetni egymástól a testvérpárt, hiszen nagyon hasonlítanak egymásra. A két színésznő le sem tagadhatja a másikat, szinte mintha ikrek lennének ők is, bár a három év korkülönbség megcáfolja ezt a feltételezést. Mindenesetre mindketten dögösek.

James és Dave Franco

Tudtátok, hogy Jamesnek van egy kisebb és vigyorgósabb változata is? Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a Franco tesók, hiszen a bátyó elsöprő sikere után egyre nagyobb reflektorfény vetődött az öcsikére is, Davidre, aki szintén színészként tevékenykedik.

Emma és Alex Watson

A Watson tesók tipikusan az a testvérpár, akik sosem tudnák letagadni rokoni szálaikat, hiszen olyan egyformák, mint két tojás. Míg Emma inkább színésznőként ismertebb, addig testvére modellkedik. Ez a fénykép is a Burberrynek készült, igaz, egy fatális bakival.

Kate és Oliver Hudson

El kell szomorítanunk titeket: Oliver házas és kétgyermekes családapa, de aki mindenképp a Hudson családba szeretne beházasodni, annak halvány reménysugara sincs, hiszen Kate boldog párkapcsolatban él a Muse frontemberével, Matthew Bellamyvel. A testvérpár mindkét tagja a filmiparban dolgozik.

Justin és Sebastian Theroux

Jennifer Aniston párjának, a Vasember 2 sztárjának van egy fiatalabb testvére is, akinek foglalkozása egyelőre ismeretlen, de nem lepődnénk meg, ha ő is beszállna a családi bizniszbe és színészként keresné kenyerét. A kopaszodó Justin és Seb között nincs sok hasonlóság, de itt is megegyezhetünk abban, hogy egyikük sem panaszkodhat.

Beyoncé és Solange Knowles

Ki ne ismerné a Knowles tesókat? Míg Beyoncé napjaink egyik legelismertebb énekesnőjévé nőtte ki magát, addig Solange is próbálkozik ugyanebben a szakmában, de az elvált anyuka bizonyította már a színészethez való tehetségét is, ugyanis láthattuk már olyan filmekben játszani, mint a Hajrá, csajok! 3, ahol ő kapta az egyik főszerepet.

A képre nézve mindenki azt gondolgatja, hogy a két sztármami között a hasonlóság letagadhatatlan, főleg, hogy ruhájukat is együtt választották.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek