Starity

Holly Madison kiválasztotta az esküvő dátumát

2013. május 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban született meg az ex-Playboy-nyuszi első gyermeke, a minap pedig kiválasztotta a napot, amikor is férjhez fog menni.

hirdetés
Holly Madison kiválasztotta az esküvő dátumát
Fotó: Denise Truscello/WireImage

Úgy tűnik, Holly Madison minden álma valóra válik idén: márciusban kislánya született, akit a Rainbow Aurora Rotella névre kereszteltek, augusztusban pedig férjhez fog menni párjához, Rasquale Rotellához.

Hugh Hefner egykori nyuszilánya elárulta az E! magazinnak, miszerint kiválasztotta a tökéletes napot arra, hogy végre kimondja a boldogító igent, az pedig augusztus 14-e lesz.

Holly és Rasquale kapcsolata még 2011-ben kezdődött, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek, idén március 5-én a gólya is tiszteletét tette náluk, így a szerelmeseknek nincs mire panaszkodniuk. Holly már régóta vágyott arra, hogy Rotella megkérje a kezét, és a lánykérés nem is sikerülhetett volna jobban: Rasquale két gyűrűt is vásárolt az alkalomra és kiötlött egy randit is, mely mindkét gyűrűhöz passzolni fog.

Egyelőre a pár nem osztott meg részleteket a nagy napot illetően, azonban Hollytól megszokhatóan biztosan hetedhét országra szóló lagzira számíthatnak, akik meghívót kapnak az eseményre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek