Starity

Justin Bieber a Proactiv reklámarca lesz

2010. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber amerikai tinisztár a Proactiv, pattanások elleni krém reklámarca lett.

hirdetés
Justin Bieber a Proactiv reklámarca lesz

Vajon mi a közös Katy Perryben, Justin Bieberben és Jessica Simpsonban? Az, hogy mindhárman a Proactiv reklámarcai. „Tudom, hogy egy fiatal számára nem számít, hányan néznek az arcára, akkor sem szeretném ha pattanásos lenne.” — nyilatkozta a 16 éves sztár a People magazinnak.

A fiatal énekes elmondta, mivel minden nap a nyilvánosság elé kell állnia,  rengeteg interjút készít és sok megjelenése van,  fontos a számára, hogy bőre tiszta maradjon; a Proactivval pedig  eléri ezt: „Határozottan egy olyan valaki vagyok, aki a pattanásoktól szenved. Én egy tizenéves fiú vagyok, szóval én is használom a Proactivot az arcomra.” — mondta a tizenhat éves sztár.

A kozmetikai cég mindeképpen jól döntött,  hogy Biebert választotta reklámarcaként,  hiszen rajongói többnyire tizenévesek, így a termékük Biebernek köszönhetően valószínűleg nagyon sikeres lesz az eladásokat illetően. Korábban Jessica Simpson, Katy Perry és Jennifer Love Hewitt voltak a márka reklámarcai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek