Starity

A legnagyobb sminkbakik VII.

2013. május 14. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb résszel tért vissza a sminkkatasztrófákkal foglalkozó cikksorozatunk.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik VII.

A sztárvilág valaha volt legnagyobb sminkbakijaival foglalkozó cikksorozatunk újabb résszel bővült. A szám szerinti hetedik cikkben ismét öt olyan celebhölgy kerül a reflektorfénybe, akiknek bizony sikerült jól elbaltázniuk a vörös szőnyegre lépést vagy egy egyszerű hétköznapot az arcukra felkent borzalmas mázzal.

A hamarosan véget érő 90210 című sorozat sztárja már másodszorra érdemelte ki, hogy helyet kapjon cikksorozatunkban. Ezúttal a szemfüles paparazzóknak sikerült lencsevégre kapniuk a szépséges AnnaLynne McCordot egy peches pillanatában, jobban mondva egy szerncsétlen alkotással az arcán. Ez valószínűleg a színésznő műve volt, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy egy jó adag barnító landolt arcán, amire még egy kis púdert is feltett, ez pedig nem túl nyerő párosítás így.

Carrie Underwood eddig mindig hibátlan külsővel jelent meg a hivatalos eseményeken, egy esetet kivéve. Történt ugyanis, hogy a country-énekesnő is a sokak által elbaltázott fehér púder áldozatául esett, amit túl nagy mértékben kentek fel a szeme aljára, így a fotókon ott virít egy szép kis fehér folt az arcán.

A The Office sztárja is beállt azon hírességek sorába, akiknek bizony meggyűlt a bajuk az előbb említett fehér porállagú alapozóval. Azonban Ellie Kemper esete egy kicsivel durvább, mint első kettő alanyunké, hiszen nála az egész arcot befedi a problémás termék, így olybá tűnik, mintha belefejelt volna egy adag lisztbe.

Paris Hilton teljesen úgy néz ki az első fotón, mintha saját viaszmása köszönne vissza ránk. Azonban bármilyen meglepő is, de nem Madame Tussauds egyik panoptikumának vaxbabája látható, hanem maga az örökösnő teljes valójában aranybarnára sülve a szoláriumtól és a barnítókrémtől. Kissé visszataszító látvány, nem?

Egyszerűen nem értjük mi volt  Taraji P. Henson célja ezzel a szörnyű sminkkel. Ha egyszerűen a fekete füstös szemeknél megálltak volna sminkesével, akkor teljesen elfogadható lett volna a végeredmény, de az ezek után felvitt pirosas szemhéjfesték a szem és a szemöldök között, a rosszul eloszlatott pirosító és a fehér púder a szem alatt katasztrofális összhatás!

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek