Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. május 14. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk újabb részében újabb sztárok megjelenését elemezzük ki. Nézzük, most kik választottak kifogástalanul!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Az elmúlt héten A-listás celebek olyan rendezvényeken vettek részt a filmpremierek mellett, mint az X-Factor sajtópartija, a GLAAD Media Awards vagy éppen a Texas Tango.

Avril Lavigne

A Here's To Never Growing Up sztárja részt vett az éves megrendezésre kerülő Texas Tangón, ahol egy mini koncertet is adott a szerencsés rajongóknak. Avril a vörös szőnyegen ismét bemutatta punkos, lázadó oldalát, de a rockos szettet igazán a vagány magas sarkúja koronázta meg.

Britney Spears

A pop koronázatlan hercegnője mostanában mindig kifogástalanul mutatkozik a vörös szőnyegen, és ez a Texas Tangón sem volt másképp. Britney ebben a dögös fekete miniben megmutatta, hogy az alakja nem volt annyira szerkesztve a Shape címlapján, mint sokan állítják, és ismét csúcsformában van.

Demi Lovato

Demi Lovato a TopShop X-Faktor partiján vett részt, ahol bemutatta csinos, rövid szőke haját, és egy vagány, fekete bőrszoknyában és fehér ingben ragyogott a vörös szőnyegen, pont úgy, ahogy egy mentorhoz illik.

Adam Lambert

Adam Lambertöt a GLAAD tüntette ki a rangos Davidson/Valentini-díjjal, de emellett átvette a „Kiemelkedő Művész”-nek járót is. Az est sztárjának megfelelően tündökölt egy klasszikus, fekete Alexander McQueen-öltönyben és ingben, ráadásul kivételesen teljesen természetes, smink- és körömlakkmentes oldalát láthattuk.

Lea Michele

A mindig kifogástalanul öltözködő színésznő a FOX rendezvényén sem nyúlt mellé: egy bohém, színes, nyárias ruhában tűnt ki a vörös szőnyegen, melyhez természetesen az elengedhetetlen mosolya is járt. Bájos!

Paul Walker

A Halálos Iramban sztárja sok női szívet megdobogtatott Londonban, a Fast And Furious 6 premierjén. Paul egy klasszikus, kék öltönyt választott, amely remekül kiemelte szemeit és férfias vonásait, emellett a borosta is passzolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek