Starity

Sztárok az emberkereskedelem ellen

2013. május 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos zenekar és híresség harcba szállt az emberkereskedelem és a szexuális bántalmazás ellen. Ezúttal a Celebrity Birdhouse nevű aukciót támogatják.

hirdetés
Sztárok az emberkereskedelem ellen

A Paramore-ról köztudott, hogy aktívan támogatja a Love 146 nevű szervezetet, ami a gyermekkereskedelem és prostitúció áldozatait segíti – nekik írták a We Are Broken című dalt –, emellett a Sandy hurrikán károsultjainak is adományoztak egy nagyobb összeget tavaly, mikor mentőakciójuk befolyt összegének teljes részét nekik ajánlották fel.

Ezúttal is hasonló célokat tűztek ki maguk elé más sztárokkal karöltve, ugyanis a Celebrity Birdhouse csoporttal megfestették saját madárházukat, melyet az Ebayen árvereznek el. A kezdő licit mindegyik házhoz 200 dollár, azaz körülbelül negyvenötezer forint. Az érdeklődők május 24-éig vehetnek részt az aukción, melyhez Nicole Kidman, Amy Grant, a The Fray tagjai, Grace Potter és Ingrid Michaelson is csatlakozott.

A Celebrity Birdhouse olyan program, mely a bántalmazott nőknek és gyermekeknek segít feldolgozni a velük történt tragédiát. A madárházat mindenki aláírta, valamint biztató üzeneteket is festettek az oldalára.



A Paramore és Amy Grant madáretetője

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek