Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban - Victoria Justice

2013. június 04. 16:04   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Justice igazán szerencsésnek mondhatja magát: színésznőként és énekesnőként is sokszor megcsillogtatta már tehetségét, de még a stílusa is majdnem mindig kifogástalan, de természetesen ő is elkövet egy-két stílusbakit. Vessünk egy pillantást most az ő ruhatárára!

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban - Victoria Justice

A legszebb ruhákban:

Nickelodeon's Kids Choice Awards (2013)

A hölgyemény a fiatalok által közkedvelt díjátadón ebben a Pia Pauro ruhában tündökölt, ami fiatalos és bájos kinézetet kölcsönzött a Tori Vegát játszó színésznőnek. Ezek a minták idén amúgy is alapból divatosak és mutatósak, így telitalálat volt. A miniruhához korallszínű Aldo magassarkút húzott, táskáját pedig Nancy Gonzales-nek köszönheti.

MTV Movie Awards (2012)

A gálán Vicky egy Erin Fetherston szerelésben tündökölt. A fekete öv választóvonal a ruhán, ugyanis a költemény mellrésznél fehér, még a lenge, virágszerű szoknyarész citromsárga. A szettet Swarovski ékszerekkel, valamint Michael Michael Kors többpántos szandáljával tette teljessé.

Teen Choice Awards (2012)

A párducmintás, fantasztikus ruha lágyan hullámzott a szélben, mikor Justice kisasszony megérkezett a gálára. A Gomez Garcia ruha kiválasztása tökéletes volt, formás alakot kölcsönzött a Nickelodeonon híressé vált színésznőnek, valamint a szoknyarész alig takarta szép lábait. A táska Lauren Merkin nevéhez fűződik, választása ezúttal egy Effy karkötőre és Schutz magassarkúra esett.

Primetime Creative Arts Emmy Awards (2011)

Hölgyeményünk ebben a halvány levendulaszínű, fátyolos Setorii báliruhában pompázott a vörös szőnyegen. Haja lágy hullámokban omlott a vállára és sminkje sem volt feltűnő, hű maradt természetességéhez. Táskája, valamint ékszerei is ezüstös színben pompáztak.

MTV Movie Awards (2010)

Az MTV Movie Awards azon díjátadók egyike, melyeken a fiatal lány eddig kizárólag gyönyörű szerelésekben lépett a vörös szőnyegre. A 2010-es évi díjátadón is bombasztikusan nézett ki: Max Azria rózsaszín vállpántos ruhájában pózolt vidáman. Bézs színű magassarkúja és ékszerei tökéletesen harmonizáltak a rózsaszín költemény csíkozásával, valamint a enyhe sminkjével.

A legrosszabb ruhákban:

14th Annual Warner Bros & InStyle Golden Globe After Party (2013)

Ez a fekete, csipkés Ellery ruha még jól is nézhetett volna ki, ha nem rondítanák el a furcsa v alakú kivágások: a mellrésznél és a combjánál is borzasztóan el lett szabva ez a költemény! Viszont az Alberto Parada ékszerek és a Brian Atwood cipők jó választásnak bizonyultak. Victoria érzéki és gyönyörű volt csokoládébarna fürtjeivel és füstös szemeivel, nagy kár, hogy a dressz elrontja az összhatást.

Wildfox Fashion Week Presentation (2013)

A WildFox ruhamárka darabjai között alapból adódnak érdekes és furcsa fazonú darabok, nos, amit Justice kisasszony magára kapott, valószínűleg ezek közé tartozik. Az amúgy bájos és fiatalos sztár most inkább egy 30-as éveiben járó anyukának nézett ki. A nadrág furcsa zsebei, valamint a strasszkövekkel díszített, kék tunika se bizonyult túl jó választásnak, a konty pedig csak fokozta a rossz összhatást.

„Fun Size” Premiere Of Paramount Pictures (2012)

Ez a sárga Versace ruha valóban nem nevezhető éppen rossznak, mégis, olyan egyszerű és üres, díszek vagy öv nélkül. A rikító vörös rúzs túlságosan is elvonta a figyelmet a ruhakölteményről, így az összhatás elmaradt. Vörös körmei viszont passzolnak ajkaihoz, ujjára pedig még egy David Yurman gyűrűt is húzott.

BRIT Awards (2012)

Az énekes-színésznőnek e neves rendezvényen is meggyűlt a baja a kivágással: maga az Izmaylova ruhácska még aranyos és szép lenne a sötétszürke felsőrész és a mell feletti kivágás mellőzésével. De mivel ezt üdvöskénk nem tette meg, így ez a szett is bekerült a rosszabbak közé. A fekete ruha mellé Jimmy Choo ékszerek és Brian Atwood magassarkú párosult.

TeenNick Halo Awards (2011)

Ez a korallszínű habos-babos Tadashi Shoji fodros költemény már magában is kissé idétlenül fest, de a feltűnő, műanyag Giuseppe Zanotti-ra is sok szempár szegeződött aznap. A frizuráját is el tudtuk volna képzelni másképp, elvégre szemből nézve teljesen rövidnek és furcsán levágottnak tűnhet egyébként hosszú haja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek