Starity

Michelle Thrush egyik legnagyobb álma valóra vált

2013. május 15. 19:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már klisének számít, amikor egy színész arról beszél, hogy mindig is együtt akart dolgozni azzal a kollégájával, akivel éppen forgat. Michelle Thrushnak azonban bizonyítékai vannak arra, hogy már régóta arról álmodott, hogy együtt dolgozhat az Oscar-díjas Benicio Del Toróval.

hirdetés
Michelle Thrush egyik legnagyobb álma valóra vált
Fotó: Jimmy Picard Productions

„Előző évben interjút adtam az Entertainment Tonight riporterének, és amikor megkérdezték tőlem, az egész világon kivel szeretnék a legjobban dolgozni, akkor azt feleltem, hogy Benicio Del Toróval. Szóval elég érdekes, hogy megvalósult az álmom.”

Az indián származású színésznő, aki már 25 éve dolgozik a televízió, a film és a színház világában, beismerte, hogy a forgatás kezdetén nagyon nehezen tudott koncentrálni.

Del Toro játssza Jimmy Picardot, egy fekete lábú indiánt, aki a második világháborúból való visszatérése után különös tüneteket tapasztal magán: rejtélyes fejfájás, szédülés és ideiglenes vakság. Eljut egy francia-magyar pszichoanalitikushoz, George Devereux-hoz (a francia színész, Mathieu Amalric alakítja), aki kezelni kezdi és hamarosan barátok lesznek. Thrush alakítja Picard testvérét, Gayle-t, aki anyai szeretettel veszi körül és támogatja a bátyját, ám a színésznő kezdetben képtelen volt a szerepére összpontosítani.

„Egyszerűen nem tudtam túltenni magamat azon a tényen, hogy éppen az a személy ül mellettem, akit annyira tisztelek és csodálok. Végig az járt a fejemben, hogy »Testvéreket kellene játszanunk, akik egész életükben ismerték egymást, és én még csak rá sem tudok nézni Benicióra. Túl kell jutnom ezen. De hogyan?«”

Végül Del Toro leült vele beszélgetni, elmondta neki, hogy benne nincs semmi különös, és túl kell lépnie az egész helyzeten. Megölelték egymást, és attól fogva lassan elmúlt a színésznő szorongása – annyira, hogy amikor a stáb Montanába utazott, akkor magával vitte Del Torót egy hagyományos eseményre, a naptáncra.

Most pedig Thrush csatlakozik a színészhez a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol a valós eseményeken alapuló Jimmy P. különleges figyelmet élvez. 1995-ben együtt játszott Johnny Depp-pel a kultikussá vált Dead Man című westernben, amely szintén szerepelt a fesztivál műsorában, de akkor nem sikerült eljutnia Cannes-ba. Most viszont minden percet ki akar élvezni.

„Az emberek állandóan arra biztatnak, hogy próbáljak meg bejutni a jacht- és csónakpartikra. Meg fogom próbálni. Valószínűleg egész héten nem fogok aludni.”

A Jimmy P. (Psychotherapy of a Plains Indian) szombaton kerül bemutatásra a Cannes-i Filmfesztiválon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek