Starity

Angelina Jolie újabb műtétre vállalkozik

2013. május 16. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő melleit leoperálták, hogy csökkentsék a rák kialakulásának veszélyét – ő pedig újabb nehéz műtétre készül.

hirdetés
Angelina Jolie újabb műtétre vállalkozik

A hatgyermekes, jelentős humanitárius munkát végző színésznő hétfő este megosztotta a nyilvánossággal, hogy dupla masztektómiát hajtottak rajta végre, miután kiderült, hogy a BRCA1 gént hordozza a testében, ami 87 százalék eséllyel mellrákot, 50 százalék eséllyel petefészekrákot okozhat Jolie szervezetében

Most a People magazin arról is beszámolt, hogy a 37 éves színésznő újabb műtétnek fogja magát alávetni, amelynek során eltávolítják a petefészkeit. Néhány orvos ezt tanácsolja a pácienseinek, hogy 40 éves koruk után végeztessék el magukon ezt a beavatkozást, vagy ha már szültek – annak ellenére, hogy fennáll az esélye a korai menopauzának.

Jolie édesanyja, a színésznő Marcheline Bertrand 56 éves korában veszítette el a petefészekrákkal vívott hét éves harcát.

Bizalmas források szerint Angelina jól érzi magát, és a családi élete éppen úgy zajlik, mint korábban. Annak ellenére, hogy több műtéten és kezelésen esett át február és április között, Braddel és a gyerekeikkel ugyanúgy megünnepelték a Valentin-napot és a húsvéti szokásokat, amikor a húsvéti tojásokat keresték a kertben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek