Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato új tetoválást villantott, Miley Cyrus esküvője talán még sincs lefújva, és Ke$ha beparázott a One Direction rajongóitól! Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Hilary Duff szerint az anyaság fárasztó

A 25 éves színész-énekesnőt tizennégy hónapos gyermeke, Luca alig hagyja aludni. Nemrég egy interjút adott az In Touch Weekly magazinnak, melyben arról beszélt, mennyire kikészíti az anyaszerep.

„Az anyaság életem legcsodálatosabb, de egyben a legfárasztóbb része. Luca a mászás után azonnal futkosni kezdett, és egész nap a lábamon állok.” Azt is hozzáfűzte, egyáltalán nem szeret diétázni, így nem az evéssel, inkább a testmozgással törődött a szülést követően.

*

Miley Cyrus ismét megvillogtatta gyűrűjét

Amikor éppen lezártuk volna a Miley–Liam-fejezetet, mivel Snoop Dogg arról pletykálkodott, hogy az esküvőt lefújták, sőt, Billy Ray Cyrus is kételkedett benne, az énekesnő ismét ujjára húzta a gyűrűt, majd egy, a Twitterre feltöltött fotóval bizonyította, hogy ismét minden rendben van.


Fotó: Twitter

*

Ke$ha beparázott a One Direction rajongóitól

A Die Young énekesnője nemrég kijelentette, szerinte Harry Styles nagyon cuki, most pedig attól tart, a közismerten őrült rajongók megtámadják emiatt. Erről a Look magazinnak mesélt: „Remélem, nem akarnak megverni, hiszen én is csak egy rajongó vagyok.”

A spekulációk ellenére a 26 éves Ke$ha elmondta, mindössze jó barátok, és a Harryvel váltott SMS-ei nem tartalmaznak szexuális utalásokat.

*

Új tetoválást varratott Demi Lovato

Az énekesnő új tetoválását Keith McCurdy, ismertebb nevén Bang Bang készítette, a lassan megszámlálhatatlan mennyiségű testdísz mellé ismét egy felirat érkezett: a „now I am a warrior”, azaz a „most (már) harcos vagyok” került Demi lapockája fölé.

*

Újabb sztár zúgott bele Ryan Goslingba

Matt Smith a Total Film magazin legújabb számában arról beszélt, mennyire csodálja az Őrült, dilis, szerelem. sztárját, aki rendkívül jóképű és értelmes.

„Nagyon király ember. Okos, és rendkívül briliáns módon látja a dolgokat [a legújabb filmjében, amit ő rendez]. Óriási rajongója vagyok a munkájának, nagyszerű döntéseket hoz. Úgy vélem, nagyon fontos, hogy olyan emberrel dolgozz, aki inspirál téged, és ez velem is így volt, amikor megismertem Ryant.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek