Starity

Farrah Abraham attól fél, ismét teherbe esett

2013. május 16. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham nem tanult a tinikorában elkövetett hibájából, és most attól tart, ismét babát vár!

hirdetés
Farrah Abraham attól fél, ismét teherbe esett

Farrah Abraham 17 évesen lett anya. A Tini mamik záróepizódjában bevallotta, hogy nem védekeztek barátjával, Derekkel, mert úgy gondolta, hogy ő nem eshet teherbe – ami hatalmas hiba volt, és 9 hónappal később, 2009 februárjában megérkezett a kis Sophia, akit egyedül nevelt, hiszen a kislány édesapja a baba születése előtt két hónappal életét vesztette egy autóbalesetben. Farrah akkoriban sokat sírt a fiú miatt.

2010-ben ismét felröppentek a pletykák, miszerint a Tini mamik egyik legkedveltebb sztárja ismét áldott állapotban van, azonban akkor ő maga vetett véget a híreszteléseknek.

És sajnos nem tanult az első alkalommal elkövetett hibáiból most sem: a James Deennel forgatott, sokak által nagy sikerűnek tartott pornófilm forgatásán – amit a fiatal anyuka szomorúságában készített – azonban a páros nem védekezett, így a Tini mami teljesen kétségbeesett, hogy ismét babát vár, így elrohant terhességi tesztet venni.

James Deen szerint a teszt biztosan negatív lesz, és most dühös a lányra, szerinte csak ezzel próbálja magára vonni a figyelmet: „Ez már nem játék és nem vicces. Viccelni, hazudni vagy a terhesség hírét felhasználni azért, hogy megkapd a figyelmet... Ennek nem akarok a része lenni.”

Azt azonban nem tudni, mi lett a teszt eredménye. Talán Farrah a megfelelő alkalomra vár, hogy bejelenthesse a hírt, vagy Jamesnek igaza van?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek