Starity

Fény derült a Tini mami tesztjének eredményére

2013. május 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég vezető hír volt, hogy a Tini mamik sztárja, Farrah Abraham pornófilmet forgatott, és aggódott amiatt, hogy talán teherbe is esett.

hirdetés
Fény derült a Tini mami tesztjének eredményére

Farrah Abraham még április elején forgatott egy nagy sikernek örvendő pornófilmet a híres pornósztárral, James Deennel. Azonban, akárcsak tinédzserkorában, most is beleesett egy hibába: nem védekeztek, és Farrah aggódott, hogy talán ismét beütött a baj, és kisbabát vár. Többen látták, amikor megvásárolta a terhességi tesztet az egyik gyógyszertárban.

James Deen a hír hallatán természetesen kiakadt, mert szerinte nem szabad ilyesmivel viccelődni. Azonban fellélegezhet ő, a barátnője és Farrah is, ugyanis kiderült, hogy a Várandós tinik sztárja nem esett teherbe a pornófilm forgatásán. A fiatal lány elmondta, hogy a film ötlete azért pattant ki a fejéből, mert nagyon szomorú szokott lenni amiatt, hogy egyedülálló anyuka.

A lányról, akinek a kislánya születése után az öngyilkosság is megfordult a fejében, nem most először terjedt el ez a pletyka: 2010-ben cikkezett arról több újság, hogy Farrah kisbabát vár, majd ez rendre így ment 2011-ben és 2012-ben is, ám akkor nem ő kezdeményezte a hír kirobbanását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek