Starity

Rihanna hárommillióra pereli a Topshopot

2013. május 18. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem szereti, ha az engedélye nélkül használják fel a képeit és hajlandó harcba szállni a jogaiért.

hirdetés
Rihanna hárommillióra pereli a Topshopot

Manapság mindenhol Rihanna arcát láthatjuk: posztereken, újságokban, videoklipekben – de az énekesnő nem szereti, ha engedély nélkül használják fel a képeit reklámcélokra.

Jelentések szerint Rihanna azzal fenyegette meg a Topshopot, hogy hárommillió dollárra beperli a céget, miután az arcképével nyomtatott trikókat árulnak anélkül, hogy erre az engedélyét kérték volna. Már felkérték a ruházati láncot, hogy szüntessék be a trikók árusítását (amelyen a We Found Love című videoklipjéből kivágott fotója látható, és az egyik legnépszerűbb terméknek bizonyult), és emellett jókora kártérítésre tartanak igényt.

Nagy-Britanniában az előadóművészek fotóit nem illeti védelem, bárki felhasználhatja őket anélkül, hogy fizetnie kellene érte. Ennek ellenére Rihanna elhatározta, hogy további lépéseket tesz és bepereli a céget. Állítólag a követelést még tavaly márciusban nyújtották be, de azóta folynak a csatározások, mivel még mindig nem született megegyezés. Ez azért is meglepő, mivel 2010 karácsonya környékén az énekesnő együtt vacsorázott a cég elnökével, Sir Phillippel és annak lányával, Chloéval.

Arról is pletykálnak, hogy állítólag Rihanna tervezett volna egy kollekciót a Topshopnak, azonban később egy 800.000 fontos szerződést kötött a cég riválisával, a River Islanddel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek