Starity

Lessünk be Vanessa Hudgens otthonába!

2013. május 19. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben most betekintést engedünk a gyönyörű színész-énekesnő kaliforniai házába.

hirdetés
Lessünk be Vanessa Hudgens otthonába!

Vanessa Hudgens még 2008 szeptemberében vásárolta otthonát a kaliforniai Studio City-ben, ahol a mai napig él. A hatalmas 6 szobás és 6 fürdőszobás ház, vagyis inkább villa 5200 négyzetméteren fekszik és ára majdnem megüti a 3 millió dollárt, maga 2,7 milliós értékével.

A színész-énekesnő házikójának padlója keményfával és kővel van borítva. A hat szoba és fürdőszoba mellé tartozik egy igazán stílusos és ínyenc konyha, egy kifinomult nappali és étkező, de egy otthoni kis iroda és három darab kandalló is helyet kapott a házban.

A bejárati ajtón igazi mexikói kovácsoltvas díszek vannak és a korlátok is ugyanebből készültek. Vanessa ezen kívül rendelkezik egy egyedi medencével is, melyhez tartozik két minivízesés és egy kis terasz is. De érdemes megemlíteni még saját borospincéjét is és három garázsát.

A Hudgens rezidencia teljes egészében tükrözi tulajdonosa bohém, hipster stílusát, aminek főként az az oka, hogy Vanessa szinte teljes egészében saját ötletei alapján rendezte be.

Fotók: vanessa-hudgens.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek