Starity

Sztárok, akik videoklippel kezdték a pályájukat

2013. május 18. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vannak olyan sztárok, akik sztriptízklubban vagy reklámokban kezdték a karrierjüket, viszont akadnak olyanok is, akik videoklipekben mutatták meg magukat először.

hirdetés
Sztárok, akik videoklippel kezdték a pályájukat

Jennifer Lopez

Az alig 23 éves, akkor még teljesen ismeretlen Jennifer Janet Jackson 1993-ban készült There's the Way Love Goes című videoklipjében tűnt fel először, ahol az énekesnő baráti körének egyik tagját alakította. Már akkoriban is kihangsúlyozta a latinos vonásait és a tánctudását is megcsillogtatta a kisfilmben.

Angelina Jolie

Az Oscar-díjas színésznő modellként kezdte a karrierjét, noha kisgyermekként egyszer szerepelt egy filmben az édesapja oldalán, viszont a Rolling Stones 1997-ben megjelent Anybody Seen My Baby című klipjében sikerült még inkább magára vonnia a figyelmet rövidre vágott hajával, lenge öltözetével, telt ajkaival és szexis pillantásaival.

Christina Hendricks

A leginkább sorozatokból ismert és az Esquire magazin által 2010-ben a világ legszexisebb nőjének kikiáltott Christine Hendricks szintén 1997-ben mutatkozott be a zeneszerető közönség előtt az Everclear nevű powerpop zenekar One Hit Wonder című klipjében. Meglepően jelentős szerepet kapott dalához forgatott videóban, többször is feltűnik lángvörös, vállig érő hajkoronájával.

Courteney Cox

A Jóbarátok című népszerű sorozatból is ismert Courteney sem akárkinek a klipjében tűnt fel először – maga a Főnök, Bruce Springsteen húzza fel a színpadra a lelkesen csillogó szemű lányt a Dancing in the Dark című dalhoz készített kisfilmben, 1984-ben.

Sofia Coppola

Sofia már csak az apja, a világhírű rendező, Francis Ford Coppola révén is ismert lenne, ő azonban mára elismert rendezővé nőtte ki magát. 1992-ben láthattuk őt Madonna Deeper and Deeper című klipjében, ahol az énekesnő egyik barátnőjét alakította.

Hugh Laurie

A morcos Dr House-ként ismert Hugh Laurie már rég nagyon népszerűnek számított brit honfitársai körében, amikor elvállalta, hogy 1992-ben rizsporos parókát ölt és Annie Lennox klipjében, a Walking On Broken Glassban hevesen csapja a szelet az énekesnőnek, John Malkovich mellett.

Benicio Del Toro

Az Oscar-díjas színészt, aki akkoriban még csak álmodozott a nagy szerepekről, talán észre sem vennénk Madonna La Isla Bonita című dalához készített látványos klipjében, olyan szerényen húzódik meg a háttérben, egy autó motorháztetőjén ülve. Két évvel később pedig Benicio már egy James Bond-filmben játszotta az aktuális rosszfiú hűséges segédjét.

Alicia Silverstone

A szép szőke és lelkes állatvédő hírében álló Alicia Silverstone valósággal a kedvence lehetett Steve Tylernek és legendás csapatának, hiszen három Aerosmith-videoklipben is megjelent – az 1994-es Cryin' annak idején megkapta a legjobb klipnek járó díjat a MTV Video Music Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek