Starity

Ősszel jön Zendaya debütáló albuma

2013. május 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan új dallal, klippel és lemezzel is előrukkol a Disney-csillag.

hirdetés
Ősszel jön Zendaya debütáló albuma

Még tavaly augusztusban mi is beszámoltunk arról, hogy Zendaya Coleman aláírta élete első lemezszerződését a Hollywood Records-szal. Az azóta eltelt idő alatt a Disney üdvöskéje gőzerővel dolgozott a stúdióban, hogy minél hamarabb kiadhassa debütáló szólóalbumát, aminek érkezési idejére nemrég fény is derült.

„Be szeretném jelenteni, hogy a debütáló kislemezem idén nyáron fog kijönni, a teljes stúdióalbum pedig ősszel. Jövő héten vissza teszem a székhelyemet a stúdióba, hogy befejezzünk néhány dalt, aztán majd leforgatjuk a klipet a kislemezes dalhoz és majd elkezdődik a nyári koncertsorozatom az USA-ban és Kanadában. Annyira izgatott vagyok, hogy újra a zenére összpontosíthatok!” – árulta el blogjában.

A Shake It Up sztárja egyébként május 28. és 30. között tart nyílt meghallgatásokat a Guitar Center Studiosban, hogy összeszedje bandáját a fent is említett nyári turnéra. A jelentkezés nincs korhatárhoz kötve és a következő posztokra keresnek jelentkezőket: dobos, gitáros, basszusgitáros, DJ és billentyűs.


Fotó: Zendaya.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek