Starity

Nyáron érkezik Namie Amuro új stúdióalbuma

2013. május 19. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyáron jelenik meg a J-Pop koronázatlan királynőjének, Namie Amurónak tizenegyedik stúdióalbuma, melyet a Feel névre kereszteltek.

hirdetés
Nyáron érkezik Namie Amuro új stúdióalbuma

Előző cikkunkben megírtuk, hogy megjelent Namie Amuro legújabb dala, mely a Contrail címet viseli, és egy lehetséges stúdióalbumról is volt szó. Nos, a korong nem pletyka, mert Namie először a júniusi ViVi magazinnak beszélt új albumáról, de sok információt nem árult el, majd kiderült, hogy a júliusi Mina borítóján szerepel és a magazinnak elárulta, hogy új korongját Feel címmel dobják piacra nyáron, de a pontos megjelenési dátumot eddig homály fedi.

Többen azt mondják, hogy az új korong 12 dalt tartalmaz, melyek között megtalálható a Contrail, Can You Feel This Love? és a Big Boys Cry is, és hogy az album elsősorban pörgős dalokat fog tartalmazni, szóval egy igazi nyári albumra számíthatunk a 35 éves énekesnőtől.

A hét elején olyan képek láttak napvilágot, melyekből kiderült, hogy Namie Los Angelesbe utazott videoklipet forgatni, május 15-én pedig Namie hivatalos Facebook-oldalára kiposztoltak egy képet, és azt írták mellé, hogy: „Forog a Contrail videoklip a kék ég alatt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek