Starity

Készül Justin Bieber és Miley Cyrus közös dala?

2013. május 19. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber és Miley Cyrus barátsága már 2010 óta fent áll, azóta egyetlen egy duettel örvendeztették meg a rajongóikat, de úgy látszik nem kell sokat várni a következőre!

hirdetés
Készül Justin Bieber és Miley Cyrus közös dala?

A Maxim legdögösebb nője, Miley Cyrus volt az a személy, aki elsők között kezdett barátságot ápolni a világ leghíresebb tinijével, Justin Bieber-rel. Miley 2011-ben még a sikeres dokumentumfilmjében, a Never Say Neverben is szerepelhetett, sőt még egy közös duettet is előadtak, az Overboard-ot, de a stúdióváltozat felvételére sosem került sor.

Most úgy tűnik a két tinisztár eleget tett a rajongók kéréseinek és újra egy közös dal munkálataiba kezdtek. Május 16-án kapták lencsevégre Justint Hollywood egyik népszerű stúdiójában, pár órával az énekes megérkezése után pedig, Miley-t is kifigyelték a lesifotósok, amint megpróbált titokban besurranni Justin felvételi szobájába.

Ráadásul Perez Hilton információi szerint már egy ideje gondolkodnak a duett megvalósításán, most pedig úgy tűnik nem kell már sokat várni a két szupersztár közös dalára. Kíváncsian várjuk mi lesz a végeredménye, az év talán legjobban várt dalának a tinik körében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek