Starity

Lessünk be a Leto testvérek otthonába!

2013. május 20. 14:02   |   Szerző: HunEchelon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán csak rajongóik vannak képben vele, hogy a színész-zenész Jared Leto a szintén zenész bátyjával, Shannonnal lakik együtt.

hirdetés
Lessünk be a Leto testvérek otthonába!

A 200 nm alapterületű ház Los Angeles Hollywood Hills kerületében fekszik egy 1100 nm-es birtokon. A testvérpár 1,6 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant. Mivel a házak azon a környéken magaslatra épültek, így kilátás nyílik számukra az egész városra.

De lássuk csak, hogy is élnek egész pontosan a Letók. A cikksorozat korábbi részeivel ellentétben nem egy steril otthont fogunk látni, hanem egy vérbeli művészlakot, amit teljes mértékig belaktak a fiúk.

A házhoz egy fűtött úszómedence és jacuzzi is tartozik, mely bőven elfér a hatalmas, növényekkel tarkított kertben. A medence partján található egy kanapé, melyre bármikor kihuppanhatnak, illetve a napernyő árnyékában elhelyezett asztaloknál pedig meg is ebédelhetnek, ha úgy tartja kedvük. Ha pedig sütögetésre vágynak, bármikor összedobhatnak egy kis tábortüzet, hisz ennek is megvan a helye.

A ház berendezése egyszerű, nem feltétlenül lakberendező által megálmodott stílusban. A falak fehér színűek, egy-egy bútordarab színesíti az összképet. Rengeteg műalkotás díszíti a házukat, szobrok, fotók, festmények. Ezeken kívül pedig a Mechanikus narancsot idéző szobrok és egy görög katonai egyenruha is található, melyet Jared az Oliver Stone által rendezett Nagy Sándor, a hódítóban viselt 2004-ben. Természetesen a könyvek sem dísznek vannak, köztudott, hogy a fivérek nagy könyvmoly hírében állnak.

Nappalijuk többfunkciós. Nemcsak a szórakozás és a pihenés központja lehet, hanem olykor próbateremként és/vagy stúdióként funkcionál. De többször is közvetítettek a háznak ezen részéből több órás élő műsort a fiúk, ezzel is megörvendeztetve rajongóikat. Egy-egy közvetítés alkalmával néhány rajongó személyesen is meglátogathatta a Leto-kúriát.

A munkát sem tudják mellőzni. Az együttes több projektje is itt készül, háttér csapatuk tagjai napi szinten vendégek náluk, erre pedig több szobát is fenntartanak.

Nem furcsa látvány, hogy a ház egyes szobáiban falfirkákat találunk. Néhány éve szoktak rá arra, hogy a hozzájuk vendégként betérő emberek üzeneteket, rajzokat hagyhatnak náluk. Ezt a hagyományt még a 2009-ben létrehozott The Hive elnevezésű főhadiszállásukon alakították ki, ahová a rajongók mehettek és üzenhettek nekik.

Konyhájuk is egyszerű kialakítású, a legszükségesebb dolgok találhatók meg benne. Vagy mégsem? Ugyanis itt tartják a 30 Seconds To Mars által nyert díjak rengetegét, amik néha egy kis mókázásra is okot adhatnak.

A házhoz tartozik még egy teljesen felszerelt stúdió is, melyet 2008 óta használnak. Itt vették fel a 30 Seconds To Mars This Is War című albumát, melynek dobsávjait például a ház több pontján vettek fel, attól függően, hogy milyen akusztikára volt szükségük.

A lemezfelvételről és a házról is többet lehet megtudni az együttes dokumentumfilmjéből, az Artifactből. Idén megjelent lemezüket a Love Lust Faith + Dreamst is itt készítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek