Starity

A Billboard Awards legszebb és legrosszabb ruhái

2013. május 20. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as díjátadó bővelkedett káprázatos és nem éppen szalonképes összeállításokban, így mi most összegyűjtöttük a legjobban és legrosszabbul öltözött hírességeket.

hirdetés
A Billboard Awards legszebb és legrosszabb ruhái

A 2013-as Billboard Music Awards is bővelkedett lélegzetelállító ruhakölteményekben, de természetesen nem szenvedtünk hiányt idén sem a kissé megbotránkoztató, figyelemfelkeltő vagy éppen kevésbé elragadó összeállításokban sem. Cikkünkben most bemutatjuk az est legszebb és legrosszabb összeállításait.

A legszebben öltözött sztárok:

Shania Twain egy igazán elegáns és káprázatos pántnélküli, halványkék Pavoni estélyit választott Mikael D-től. A country-sztár egy igazi görög istennő hatását keltette ezzel a gyönyörű ruhával és a hozzá választott ezüst karkötőkkel és retiküllel.

Hayden Panettiere Halston Heritage 2013-as tavaszi kollekciójának egyik fekete darabját öltötte magára, ami remekül állt rajta. Oldalra fésült frizurával, David Yurman ékszerekkel és egy arany retiküllel tette még csodálatosabbá a látványt.

Az est legnagyobb nyertese, Taylor Swift már egy kicsit merészebb szerelés mellett tette le a voksát. Ez a csillogó, kék Zuhair Murad miniruha a tervező 2013-as elő-őszi kollekciójából származik és meg kell hagyni mesésen állt az énekesnőn. A merész hátkivágás és a rövidség ellenére nem volt túl kihívó, mitöbb tökéletesen mutatta Taylor hosszú lábait, melyeken egy Jimmy Choo magassarkú díszelgett.

A Castle sztárja is dögösre vette a figurát ezzel a Nicholas Oakwell 2013-as tavaszi darabbal, ami egy igazi diszkódívát varázsolt belőle. De biztosra vesszük, hogy a legtöbb szem Stana Katić mély dekoltázsára vándorolt, így az ezüst csíkokkal bevont fehér kezeslábas elérte a valószínűleg kívánt hatást.

Miley Cyrus kitett magáért ezzel a hímzett Balmain overallal! Az énekesnő hozta szokásos pimasz formáját, hiszen a fekete-fehér ruhához, tűzpiros rúzst kent fel ajkaira, de most szerencsére nem követett el sminkbakit az alapozóval, így megjelenése igazán nagyszerűre sikeredett.

Emmy Rossummal visszatérünk az estélyik világába, de nem a konzervatív, hanem a dögösebb darabok közé. A színésznő pont eleget mutatott magából ezzel a fekete 2013-as Zuhair Murad ruhával, melynek kulcslyuk kivágású dekoltázsa keveset mutat, mégis sokat sejtet.

Úgy tűnik Kelly Rowland-re nagy hatással volt a Nagy Gatsby című film, hiszen ez a 2013-as Rami Al Ali költemény tökéletesen hozza a nemrég megjelent mozi hangulatát, egy kicsit modernebb stílusban. A csillogó-villogó ruhához szerencsére nem aggatta tele magát ékszerekkel, mindössze egy vékony nyaklánccal, egy karkötővel és gyűrűvel egészítette ki megjelenését.

A legrosszabbul öltözött sztárok:

A botrányos énekesnő, Kesha ezúttal meglepő módon egy egyszerű fekete Givenchy koktélruhát öltött magára, de nem volt a legjobb választás, ugyanis amellett, hogy kövéríti, a derékig felérő oldalkivágás elég ízléstelenné teszi a ruhát.

Selena Gomez most nem érte el a kívánt hatást ezzel a 2013-as tavaszi fehér Versace ruhával. A dressz túl keszekusza a sok kivágással és a neon pántokkal, melyek úgy tűnnek, mintha utólag lettek volna feltéve rá, ráadásul a zöld színű a nyaknál olyan, mintha egy nyakörv lenne. Az ezüst Jimmy Choo cipő pedig még inkább erősíti a tényt, hogy ez most bizony nem sikerült.

Chloe Moretz választása sem volt éppen a legjobb. Ez a 2013-as tavaszi kollekcióból származó Fendi ruha egyszerűen túl sok volt, ráadásul a fekete bőröv, amit felvett hozzá, még inkább szélesítette derekát.

A bájos énekesnő, Carly Rae Jepsen nem a legjobb formáját hozta ebben a 2012-es őszi Dyanthe darabbal. A fekete koktélruha olyan, mintha maradék anyagokból lenne összevarrva, ráadásul Carly úgy néz ki, mint egy élőhalott hófehér bőrével és ezzel a borzalmas sminkkel.

Jennifer Morrison valószínűleg a végzet asszonyát akarta életre kelteni ezzel a Kristian Aadnevik darabbal, ami nem éppen a legjobb választásnak bizonyult. Ugyanis nem elég, hogy nem illet a színésznő bájos arcához és stílusához, de a díjátadóra sem volt éppen illendő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek