Starity

Jövő héten jelenik meg Professor Green legújabb dala

2013. május 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit rapper, amióta elkezdődött az új év, a stúdióban töltötte a szabadidejét, hogy még idén ki tudja adni legújabb albumját.

hirdetés
Jövő héten jelenik meg Professor Green legújabb dala

Professor Green már 2011 óta nem hallatott magáról zenei téren, így érthető, hogy a rajongói már tűkön ülve várják legújabb korongját. Viszont még nyárig várniuk kell, mivel a rapper az esküvőjének hetén fogja kiadni legújabb visszatérő albumát, ami, elmondása szerint, sokkal másabb lesz, mint az előző kettő, mert olyan nagy sztárok segítettek a munkálatokban, mint Example, Skrillex és Lana Del Rey.

Stephen, hogy még jobban izgalomba hozza követőit, jövő hét hétfőn nyilvánosságra hozza legelső számát az albumról, ami az Are You Getting Enough címet viseli.

Az album utómunkái még mindig tartanak, ezért sem lehetett ott mennyasszonyával a Bafta-díjátadón, sőt korongja miatt még a nászútról is le kellett mondaniuk, mivel amint megjelenik, Professor Green egy angliai turnéra indul.

„Igen, sajnos a nászutat el kellett tolni karácsonyig, mivel amikor megjelenik a lemez, azután turnéznom kell. De Millie nagyon megértő volt, és így még talán jobb is lesz, mert hosszabb időre fogunk akkor elutazni” – nyilatkozta a brit rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek