Starity

James és Oliver Phelps egy alapítványért krikettezik

2013. május 20. 21:09   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oliver és James Phelps már túl van egy focimeccsen, azonban pihenésre nincs idő: hamarosab krikettmeccset kell vívniuk.

hirdetés
James és Oliver Phelps egy alapítványért krikettezik

Még csak két napja annak, hogy az ismert angol ikerpár, James és Oliver Phelps a Help Harry Help Others (HHHO) megsegítése érdekében focimeccset játszott – és hatalmas sikert arattak, ugyanis összesen körülbelül 6000 fontot sikerült összegyűjteni az alapítványnak. Most azonban nem focilabdát fognak tartani a kezükben, hanem krikettütőket.

A BunBury Cricket egyesület egy fontos, egészségügyi szervezetet kíván támogatni és ezért is szervezett egy krikettmeccset Kentish Townban, ahová a két testvért is meghívták. Az eseményre május 25-én kerül sor délután fél kettőkor. A jegyek már elővételben kaphatók és a felnőtteknek 65, a 14 éven aluli személyeknek pedig 15 fontba fog kerülni, amely tartalmaz egy nagy adag, minőségi délutáni teát.

Azt már tudjuk, hogy az egyik krikettcsapatot, a Bunbury Celebrity Cricketet David English vette a szárnyai alá, és ebben a csapatban fog játszani Oliver és James, és még Alfie Enoch, aki a Harry Potter című filmben Dean Thomast alakította.

A másik csapat a Mike Brearley XI lesz, amelyben ismertebb krikettjátékosok fognak helyet foglalni, értve ez alatt Clive Radleyt, Angus Frasert, John Levert, Ed Smitht, Mark Alleynet, Paul Downtont és Russell Cake-et.

A rendezvényen nemcsak arra nyílik az embereknek lehetőségük, hogy megtekintsék a meccset, hanem különböző jótékonysági árveréseken is részt vehetnek.

Azonban a gond ott kezdődik, hogy a mérkőzésig összesen öt nap van hátra és a fiatalabbik Phelps-fiú, James tegnap közölte a rajongóival a Twitter-oldalán, hogy lesérült a jobb térde, ezért felmerült néhány személyben az a kérdés, hogy vajon addigra rendbe jön-e és tud-e majd rendesen játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek