Starity

Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”

2013. május 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekeslegenda beszólt a tini popszenzációnak, mivel nem tetszik neki, hogy Justin több órát késett a koncertjeiről.

hirdetés
Jon Bon Jovi Biebernek: „S*ggfej vagy!”

Justin Bieber lehet, hogy beszólt mindazoknak a tegnapi Billboard Music Awardson, akik nem tisztelik a zenei munkásságát, de Jon Bon Jovival még nem számolt. A nyolcvanas évek egyik legnagyobb rocksztárja s*ggfejnek nevezte őt, mivel előfordult, hogy több órás késéssel érkezett meg a koncertjeire.

Az 51 éves énekes szerint Bieber a rajongóival packázik, könnyen lehet, hogyha így folytatja, ellöki magától őket. „Minden generációból voltak srácok, akik ezt csinálták, ez nem új. Kockáztatják, hogy kivívják a fanok tiszteletlenségét, akik keményen megdolgoztak a jegyek áráért. [...] Tedd meg egyszer, megbocsátanak. Tedd meg épp elégszer, szégyen rád! Klisé lesz, és ez nagyon nem jó. S*ggfej vagy, kib*szottul dolgoznod kéne!”

Bieber Believe névre hallgató, világ körüli turnéjára még több figyelem szegeződött, miután megtámadták a színpadon, és majmát is elvették, mivel nem intézett neki dokumentumokat. A turnébuszát is átkutatták, kiderült, drogot találtak rajta, bár ezt egyes források cáfolták.

Miután tegnap átvette a Billboard Music Awards Mérföldkő-díját, az énekes visszavágott a kritikusoknak, amikor azt mondta: „19 éves vagyok, és egész jó munkát végzek. [...] Előadóművész vagyok, komolyan kellene, hogy vegyenek.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek