Starity

Nicole Anderson is csinos kis hazudozó lesz

2013. május 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Anderson, a Disney Channel egykori sztárja, miután véget ért a Jonas, karrierje felfelé ível. Most leigazolt az ABC Family csatornához, és már hivatalos, hogy a legnézettebb sorozata, a Pretty Little Liars spin-offjában, a Ravenswoodban fog főszerepet alakítani.

hirdetés
Nicole Anderson is csinos kis hazudozó lesz

Nicole Anderson neve leginkább a Jonas sorozat rajongóinak lehet ismerős, ugyanis a színésznő két évadon át alakította a sorozatban Macyt, de miután a sorozat véget ért, neve nem merült feledésbe: 2011-ben a Bajos csajok második részében szerepelt Meaghan Martin, Claire Holt és Jennifer Stone mellett.

Ám a lány karrierje itt még nem ért véget, hiszen tavaly októbertől a The CW csatornánál talált magának munkát, miután mellékszerepet kapott a Beauty and the Beastben, ahol jelenleg is szerepel.

Nicole most még inkább szerencsésnek vallhatja magát, hiszen újabb szerepet kapott: az ABC Family nemrég rendelte be a legnézettebb sorozatának, a Pretty Little Liarsnek a spin-offját (testvérsorozat), mely a Ravenswood címre hallgat. Nemrég zajlottak a meghallgatások, majd nem sokkal később kiderült, hogy Nicole az egyik főszereplő lesz; egy Miranda nevű lányt fog játszani.

Azt is megerősítették, hogy a sorozatban Tyler Blackburn is szerepet kapott, de ő még a Pretty Little Liars negyedik szezonjának az első felében is szerepelni fog.

A sorozatban egyébként még Elizabeth Whitson, Brett Dier és Merritt Patterson lesznek jelen állandó szereplőkként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek