Starity

Rékasi Károly elhagyta Détár Enikőt

2013. május 21. 21:09   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Különválnak Détár Enikő és Rékasi Károly útjai. A Blikknek számoltak be arról, hogy bizony ők sem voltak egy álompár.

hirdetés
Rékasi Károly elhagyta Détár Enikőt
Fotó: RTL Klub

Együtt mondták el a történeküket, hogyan volt részük kudarcokban és sikerekben, de most úgy érzik, nem képesek folytatni a továbbiakban, hiszen a dolgokat sosem tagadták le, így ezt is belátták.

Bár többször próbáltak minket álompárként feltüntetni, mindig felhívtuk a figyelmet arra, hogy éppen olyan emberek vagyunk, mint bárki más, a mi életünkben is előfordulnak szerethető és nehezen feldolgozható pillanatok. Kitüntetőnek éreztük azt a figyelmet, ami felénk irányult, és tudtuk, hogy sokak számára példaértékű a mi kapcsolatunk. A majd három évtized alatt sokszor sikerült megújítani, szerelemmel feltölteni az együttlétet, kivéve most… – mesélte a házaspár a Blikknek.

Enikő hozzátette, tiszteletben tartja még jelenlegi férje döntését. Még mindig szereti, pont ezért engedi menni Károlyt és a továbbiakban ugyanolyan jó kollégák lesznek, hiszen együtt szerepelnek a Rózsák háborúja és a Te meg én című előadásokban is.

Különösen szerencsésnek érezzük magunkat, és a sors ajándékának tudjuk be, hogy számunkra ez a 29 év megadatott – tettek pontot a történtek végére közösen. A lapnak a további magánéleti kérdésekre nem szerettek volna válaszolni, mivel egymás között már lerendezték és lezárták életük e szakaszát, melyből két gyerek, az immár felnőtt Gigi és a még kiskorú Zsebi született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek