Starity

Brad Pitt: hiba volt az első házasság?

2013. május 23. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész az Esquire magazinban őszintén beszélt a Jennifer Anistonnal kötött házasságáról és az akkori életéről.

hirdetés
Brad Pitt: hiba volt az első házasság?

Az amerikai Esquire magazinnak adott legújabb, meglepően őszinte interjújában Brad Pitt beismerte, hogy a Jennifer Anistonnal kötött házasságában nagyon boldogtalannak érezte magát. Nem találta a helyét, úgy érezte, hogy céltalanul sodródik és még kábítószerekhez is nyúlt.

A 49 éves színész hét esztendőn át élt házasságban a Jóbarátok népszerű színésznőjével, és úgy érzi: teljesen elpocsékolta az életét akkoriban.

„Szükségem volt valamire, hogy betöltse az űrt. Olyan dolgokat akartam, amik inspirálnak. A drogokhoz fordultam. Évekig csak elcsesztem az életemet. Akkoriban ez nem tűnt fel. De amikor kiégtem és rájöttem, hogy elpocsékoltam a lehetőségemet, akkor végre észhez tértem.”

Pitt 2005-ben, a Mr and Mrs Smith forgatásakor találkozott Angelina Jolie-val, akivel azóta is elválaszthatatlanok. Akkoriban a színész már válófélben volt a feleségétől, a 44 éves Anistontól.

Most úgy nyilatkozott, hogy mindig is a Jolie-val és a hat gyermekükkel való életet akarta. „Mindig úgy gondoltam, hogy ha családot akarok, akkor az legyen nagy. Sok közeli barátom van és megvan a saját családom és még sosem voltam boldogabb.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek