Starity

Psy hasonmása még a sztárokat is átverte!

2013. május 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több híresség is készített közös képeket a Gangnam Style énekesével – később kiderült, mindössze egy hasonmás tréfálta meg a Cannes-i Filmfesztivál résztvevőit.

hirdetés
Psy hasonmása még a sztárokat is átverte!

A 2013-as Cannes-i Filmfesztivál minden, csak nem unalmas. Amellett, hogy ékszertolvajok lovasítottak meg Chopard-ékszereket, majd álgránátot dobtak a helyszínre, még az imposztorok is tesznek arról, hogy felejthetetlen és kínos legyen az esemény.

A koreai rapper hasonmása megjelent a fesztiválon, Psynak kiadva magát, a hasonlóság pedig akkora volt, hogy még a sztárokat is megtréfálta! A Karib-tenger kalózai sztárja, Naomie Harris a Twitterre is feltöltött egy képet, amin a hasonmással látható, később jött csak rá, hogy megtréfálták.

„Úgy fest, bolonddá tettek! Nem is ő volt az igazi Psy! Ki mondhatta volna meg erről a képről? Vagy csak megőrültem?” – írta; ezt követően Adrien Brody is pózolt a hasonmással. Psy tisztázta később, hogy Szingapúrban tartózkodik, majd ezt írta: „Úgy tűnik, még egy van belőlem Cannes-ban... Köszönjetek neki!”


Naomie Harris és az ál-Psy

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek