Starity

Klippremier: Krista Siegfrids — Amen

2013. május 24. 10:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gagához hasonlított Krista Siegfrids, az Eurovíziós Dalfesztiválban feltűnt finn énekesnő a mai nap folyamán bemutatta legújabb videóját, amely az Amen! nevet viseli.

hirdetés
Klippremier: Krista Siegfrids — Amen

Krista, az idei Eurovíziós Dalfesztivál finn versenyzője új videoklippel jelentkezik, amely az Amen! című dalhoz készült. A fiatal, bohókás énekesnő nagy kedvencei közé tartozik Lady Gaga, illetve Pink – emiatt sokan hozzájuk hasonlítják a klipben is látható stílusát. A lány elmondása szerint a videó bemutatja, hogyan szokás bulizni a hazájában, Finnországban.

Krista egyébként hideget és meleget is kap az Eurovízió óta, ám állítja, nem törődik a negatívumokkal, valamint a rosszindulatú megjegyzésekkel – amelyekben leginkább az áll, hogy erkölcstelen viselkedés volt a részéről a „leszbikus csók”, amivel a fellépést zárta a versenyen. Olyan „tanácsot” is kapott ennek kapcsán, miszerint olvasnia kellene a Bibliát. Viszont a lány úgy véli, ha létezik Isten, mindenkit szeret.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek