Starity

Bilincsben vitték el Amanda Bynest — fotó

2013. május 24. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányos színésznőt május 23-án kábítószer-birtoklásért tartóztatták le saját otthonában.

hirdetés
Bilincsben vitték el Amanda Bynest — fotó

A botrányhősnő épp a napokban került az In Touch magazin címlapjára „Akit tönkretett a hírnév” címszóval. Ezúttal igazat írtak, hiszen a legutóbbi ámokfutása után az egykor népszerű sztárt letartóztatták drogbirtoklásért.

Tegnap este a rendőrség megjelent New York-i apartmanjában, miután hívást kaptak a szomszédoktól, miszerint bármit is csinál éppen, zavarja a nyugalmat. Ugyan rendbontásért nem, de kábítószer-birtoklásért bevitték, mivel marihuánát találtak otthonában, ráaadásul feltételezett bizonyítékuk is van, ugyanis egy csikket dobott ki az ablakon – a nyomozás még folyik az ügyben.

Nemrég cikkeztünk arról, hogy Amanda Bynest őrültnek tartják, mivel többek közt magával társalog és hangokat hall, de egy szemtanú megerősítette a rendőrségnek, hogy miközben a folyosón füves cigivel a kezében mászkált, magában beszélt.

A letartóztatása alatt a beszámolók szerint előhúzta a „Tudja maga, ki vagyok én?” kártyát, de a biztosurakat nem hatotta meg, ma meg kell jelennie a bíróságon is, ami nem túl kedvező számára, hiszen néhány hete ítélték felfüggesztett börtönre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek