Starity

Ashley Benson is Ravenswoodba tart?

2013. május 24. 15:03   |   Szerző: Dicci

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ABC bejelentette, hogy készít egy spin-off sorozatot a Pretty Little Liars-rajongóknak, melyben Tyler Blackburn biztosan szerepet kap az eddigi állandó szereplők közül.

hirdetés
Ashley Benson is Ravenswoodba tart?

Úgy tűnik, a Haleb-fanoknak fel kell készülniük, hogy előbb vagy utóbb, de Hanna karaktere is csatlakozik a sorozathoz, egyelőre az előbbi tűnik esélyesnek. Az új sorozatról Ashley Bensont kérdezgette a Wetpaint Entertainment riportere Los Angelesben.

– Mit gondolsz Ravenwoodról?

– Nagyon izgatott vagyok, de egyben szomorú is. Nagyon szeretem Tylert, ő a legédesebb, és emiatt ki is vagyok akadva, de egyébként nagyon örülök a lehetőségének. Ha másik államban forgatnak, hétvégén mindenképpen meglátogatom őt. Ő az egyik legjobb barátom, imádok vele együtt dolgozni.

– Hol találjuk Hannát és Calebet, miután visszatérünk?

– Ők jó helyen tartanak [a kapcsolatukban]. Hannának folyamatosan hullámvölgyekkel kell megküzdenie, amiben Caleb próbál a segítségére lenni, de Hanna ezt nem akarja. Nehéz, de túl kell esniük rajta, drukkolok!

– Van álomforgatókönyved a részükre?

– Én csak annyit szeretnék, hogy szépen érjen véget. De nem tudom... nem akarom, hogy ő elmenjen, mert akkor nem úgy lesz, ahogy én szeretném.

– Úgy tudom Toby és Spencer Ravenswoodba mennek. Egy nagy, csoportos utazásra számíthatunk?

– Nem. Csak ők mennek, illetve én is megyek majd, egyszer.

– Tudsz esetleg több információt mondani arról, hogyan alakulnak a dolgok?

– Fogalmam sincs, még a forgatókönyvet sem olvastam. Csak annyit tudok mondani, hogy hamarosan én is megyek Ravenswoodba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek