Starity

Sarka Kata üzletasszony lett

2013. május 24. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarka Kata lett a legnívósabb magyar szépségverseny jogtulajdonosa. A modellnek nagy tervei vannak a hazai versennyel kapcsolatban.

hirdetés
Sarka Kata üzletasszony lett
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Tegnap hozták nyilvánosságra a hírt, miszerint a Frizbi Entertainment Kft. megvásárolta a többségi tulajdonrészét a Magyarország Szépe Kft.-nek, ami többek között a Miss World magyarországi licenc tulajdonosa. Sarka Kata lett a cég ügyvezetője, akinek, bár az előző években is kapott feladatokat, sokkal nagyobb kihívással kell megbirkóznia, de ezt is örömmel vállalja.

Katának nagy tervei vannak a magyar szépségversennyel kapcsolatban, amiket a Borssal osztott meg. A 2007-es Miss Hungary második helyezettje hamarosan Kaliforniába utazik, ahol két hétig az amerikai szépségversenyek rendezésébe kóstolhat bele.

„A terveim szerint A Szépségkirálynő című műsort hat regionális megméretés előzné meg, a nyertesek automatikusan a fináléban kapnának helyet. Bízom benne, hogy olyan erős branddé válik majd Magyarországon is ez a műsor és műfaj, mint Amerikában.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek