Starity

Taylor Swift ki nem állhatja Justin Biebert

2013. május 25. 07:07   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift sosem félt kimondani véleményét, most szakértők elemezték ki mondandóját.

hirdetés
Taylor Swift ki nem állhatja Justin Biebert

A sztárvilágnak egy érdekes háromszöge alakult ki, melynek tagjai Justin Bieber, Taylor Swift és Selena Gomez. Taylor nemrégiben árulta el, hogy nem örült Selena és Jusitn kapcsolatának, szerinte a Beauty And The Beat énekese nem érdemelte meg Selenát. Ám a szakértők megvizsgálták a dolgot, s szerintük Swift kisasszonyból csupán a féltékenység beszélt.

Nézzünk szembe a tényekkel: „Taylor határozottan nem Justin Bieber-rajongó. Szereti Selenát, és tényleg azt akarja, hogy boldog legyen, de szerinte Justin nem adhatta volna meg ezt neki. Valószínűleg valami furcsa módon féltékeny Selenára. Szerinte Bieber csak egy gyerek” – írja a Wetpaint.

Ha nem is féltékeny, biztosan nem örül annak, ami kettejük közt folyik, elég megtekintenünk a reakcióját arra, amikor Selena megpuszilta Justint a Billboards díjátadó előtt. Mindenesetre Taylor megnyugodhat, hiszen Selena és Justin közt nincsen semmi – ezt maga Gomez jelentette be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek