Starity

Carrie Underwood: egymillió a Vöröskeresztnek

2013. május 25. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai countrycsillag egymillió dollárt adományozott a Vöröskeresztnek, hogy így segítsen a tornádó áldozatainak.

hirdetés
Carrie Underwood: egymillió a Vöröskeresztnek

Nemcsak a brit tiniszenzáció, a One Direction szeret jótékonykodni – nemrég Carrie Underwood mutatta meg, hogy készen áll, ha segíteni kell.

A Grammy-díjas énekesnő egymillió dollárt adományozott a Blown Away nevet viselő turnéjának bevételéből a Vöröskeresztnek, hogy így segítse a tornádó áldozatait.

„Nagy szomorúsággal láttam a pusztítást Oklahomában, az államban, ahonnan származom – nyilatkozta Underwood. – A rajongóim segítségével, akik részt vettek a koncertjeimen az elmúlt évben, fel tudunk ajánlani egy kisebb összeget a Vöröskeresztnek, hogy segíthessenek azoknak, akik áldozatul estek a legutóbbi tornádóknak.”

Underwood az oklahomai Checotahban nőtt fel, körülbelül 115 mérföldre Moore városától, ahol hétfőn lecsapott egy tornádó és 24 életet, köztük 9 gyermekét oltotta ki.

A hét elején a countryénekesnő részvétét nyilvánította ki a Twitteren: „Egy tornádóövezetben nőttem fel, mindig tudod, hogy megtörténhet… ezen nem változtat, mennyire pusztító, amikor bekövetkezik. #Imádkozzatok”

Underwood nem az egyetlen híresség, aki Oklahoma segítségére sietett. Az Oklahoma City Thunder játékosa, Kevin Durant szintén egymillió dollárt adományozott a Vöröskeresztnek. Blake Shelton és az NBC televízió-társaság egy jótékonysági koncertet szervezett, amely a ”Healing in the Heartland" címet viseli és május 29-én kerül megrendezésre a Chesapeake Energy Arénában, Oklahoma Cityben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek