Starity

A Hemsworth tesók nem szeretik Miley-t

2013. május 25. 18:06   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth kapcsolata 2009 májusában kezdődött, és azóta tart a „se vele, se nélküle” állapot. A Us Weekly most megdöbbentő dolgot állít.

hirdetés
A Hemsworth tesók nem szeretik Miley-t

Az idei év is csupa hullámvölgy volt számukra. Februárban arról lehetett olvasni, hogy Liam megcsalta mennyasszonyát, egy hónappal később már attól volt hangos a sajtó, hogy Miley nem hordja a jegygyűrűjét, ezáltal megkezdődtek a találgatások: vajon tényleg vége van a szerelmüknek? – Mára viszont úgy fest, a dolgok ismét rendeződtek Liam és Miley háza táján, a szőke énekesnőn újra rajta van a gyűrű, és a napokban csókolózni látták őt Liammel.

A Us Weekly azonban megdöbbentő cikket közölt, miszerint Luke és Chris Hemsworth arról próbálják meggyőzni kistestvérüket, hogy szakítson Miley-val örökre.

A három Hemsworth testvér mindig is szoros barátságban állt egymással, ha tehették, gyakran utaztak el a másikhoz. Éppen ezért nem nézik jó szemmel Miley vad, bulizós természetét (amit Liam sem kedvel). A márciusi szakítást követően Liam még az új filmje premierjét is félbeszakította, és hazautazott Ausztráliába a családjához, hogy ott vigasztalódjon.

De hogy mi történt azóta, talán bővebb információul szolgál nekünk Perez Hilton, aki két napja tette közzé a blogjában, a tőle megszokott stílusban: „Külön szobában alszanak!”

Miley a fő hálószobában alszik, párja egy vendégszobában hajtja álomra a fejét nap mint nap. Ha pedig nagyon egyedül érzi magát az énekesnő, átugrik a szüleihez és a testvéréhez aludni, akik tőle nem messze laknak – állítja egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek