Starity

A kritikusok unalmasnak tartják a Másnaposok 3-at

2013. május 26. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem nyerte el különösebben a kritikusok tetszését a trilógia utolsó része.

hirdetés
A kritikusok unalmasnak tartják a Másnaposok 3-at

Május 24-én került az amerikai mozikba a Másnaposok trilógia harmadik és egyben utolsó része, amit a kritikusok most eléggé lehúztak, hiába várták tűkön ülve a rajongók a megjelenését. A legtöbbjük szerint már éppen ideje volt, hogy véget érjen a Phil, Stu, Alan és Doug kalandos és nem éppen mindennapi utazása, így pedig nem éppen kecsegtető jelzőkkel illették a filmet, mitöbb egyszerűen rossznak és unalmasnak titulálták azt.

„Ezek a kiöregedett partiállatok próbálják felkelteni a lelkesedésünket a visszatérésükkel Las Vegas-ba, ahogyan azt az első részben tették. De a szívük valahogy nincs benne... unalmas, haszontalan utazás - írta a New York Times, de a The Hollywood Reporter véleménye sem éppen moziba csábító – A fiatalok, akik féktelen trágárságra és az eddig megszokott stílusra várnak, csalódni fognak, és azok a nézők is, akik többre vágynak néhány halvány nevetésnél. Ez az egész olyan, mintha egy élénk színű lufiból kiszivárogna a nevetőgáz

Azonban itt még koránt sincs vége a rossz véleményeknek, mivel a USA Today például hiányolta az első két film kicsapongását, az Entertainment Weekly pedig túl szelídnek írta le és az interneten is rengeteg rossz kritikával találkozhatunk. Hazánkban egyébkén május 30-án kerül majd bemutatásra a farkasfalka utolsó nagy kalandja, így azoknak, akik moziban szeretnék megtapasztalni, hogy tényleg jogos volt-e a lehúzás, még várniuk kell egy kicsit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek