Starity

Sokk! Rendőr molesztálta Amanda Bynest

2013. május 26. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezt vallja legalábbis Amanda; állítása szerint a rendőr, aki bilincsbe verte néhány nappal ezelőtt, szexuálisan zaklatta.

hirdetés
Sokk! Rendőr molesztálta Amanda Bynest

A Miről álmodik a lány? sztárjától hangos a sajtó: miután a napokban kábítószer-birtoklás vádjával letartóztatták, próbálta meggyőzni a publikumot arról, nem drogozik. Úgy fest, komolyabb problémája lehet a drogoknál, hiszen újabb képtelenséget állít.

A 27 éves színésznő szerint a rendőr, aki letartóztatta őt New York-i apartmanjában, fogdosni kezdte intim helyeken, majd azzal vádolta meg, hogy kidobott egy pipát az ablakon.

„Ne higgyetek a pletykáknak – kezdi Amanda, aki újabb rendőrségi fotóval büszkélkedhet.Mind hazugság. Szexuálisan molesztált az egyik rendőr tegnapelőtt, majd letartóztatott. Hazudott és azt mondta, kidobtam a pipát az ablakon, pedig csak friss levegőt engedtem be. Vicces. Megcsapkodta a nemi szervem. Szexuális molesztálás, nagy ügy. Aztán hívtam volna a rendőröket, de letartóztatott.”

Amandát egyébként kórházi kezelésre küldték, mivel úgy látták, nem teljesen épelméjű, de ezt ő sértőnek találta. „Elmegyógyintézetbe akartak küldeni. Sértő. Az ügyvédemért hívattam volna, de nem engedték, a rendőr pedig molesztált és nem talált nálam marihuánát vagy pipát az utcán. Ezért engedett el engem a bíró.”

A botrányhősnő szülei jelenleg aggódnak amiatt, hogy lányuk esetleg bipoláris zavarral küzd vagy skizofrén, ráadásul hangokat is hall.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek