Starity

Durva! 180 fokkal el tudja fordítani lábát a fiatal nő

2013. május 26. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikeresen legyőzte a ráknak egy igen veszélyes és halálos fajtáját, ráadásul egy különleges képességet is nyert egy kanadai nő.

hirdetés
Durva! 180 fokkal el tudja fordítani lábát a fiatal nő

Egy bizonyos Jen O'Shea nevezetű 28 éves kanadai hölgynél a rák egyik igen ritka és halálos fajtáját, az Ewing-szarkómát diagnosztizálták a medencéjének jobb oldalán, amit azonban 2011-ben sikeresen eltávolítottak egy műtét során. Jen azóta szerencsésen felépült és a hónapokig tartó fizikoterápiák sokasága is meghozta hatását, hiszen újra lábra tud állni mankók segítségével, de egy rendhagyó képességet is felfedezett magán a beavatkozás után egy évvel: jobb lábát 180 fokos fordulattal el tudja fordítani.

„Tényleg nagyon sokkoló volt. A munkatársammal mindketten egyből arra gondoltunk, hogy vajon milyen magasságig tudom megcsinálni. Lassan felemeltem és kiborultam, ő is kiakadt és mivel a munkahelyünkön voltunk, odajöttek más munkatársak is, hogy megtudják mi folyik itt és ők is teljesen kiakadtak” – mesélte Jen, aki elárulta, egyáltalán nem fáj ilyenkor a lába.

A nem mindennapi adottságot egyáltalán nem szégyelli a fiatal nő, mitöbb még egy videót is készített, hogy bekerülhessen a The Ellen DeGeneres Show-ba, melyben orvosának, családjának, barátainak és még volt iskolájának is bemutatja egyedülálló készségét. A reakciók igen sokszínűek: a legtöbbekből hatalmas meglepettséget váltott ki és nem tudták egyszerűen hogy reagálják le a helyzetet, de akadtak olyanok is, akikből kitört a nevetés és megszólalni se tudtak a látványtól és el sem akarták hinni, hogy tényleg a saját lábát csavarta ki.

Tavaly augusztusban egyébként újabb rossz hírrel kellett szembenéznie Jennek, ugyanis koponyájában is találtak egy ugyanolyan tumort, mint anno medencéjében, de újabb kemoterápiák és egyéb beavatkozások sokaságának köszönhetően sikeresen eltávolították azt és elmondása szerint jelenleg úgy tűnik, minden rendben van és nincs jele újabb rákos megbetegedésnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek