Starity

Feltörekvő sztárok nyomában: The Hillywood Show

2013. május 27. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hazánkban még kevésbé híres, ám annál népszerűbb társaság, a The Hillywood Show egy új őrületet: filmek, sorozatok, videoklipek paródiáinak elkészítését indította el.

hirdetés
Feltörekvő sztárok nyomában: The Hillywood Show

Hilary és Hannah Hindi egy amerikai testvérpár, akik előszeretettel töltik azzal idejüket, hogy közkedvelt filmek, népszerű sorozatok, rongyosra nézett videoklipek paródiáit rendezik meg, készítik a díszletet, a jelmezeket, a sminkeket, a frizurákat és ha mindez nem lenne elég: ők maguk játsszák a főszerepeket is, és mindössze egyetlen kamerával dolgoznak.

Joggal merülhet fel a kérdés, hogy mi lett ennek az eredménye, de nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk: több mint 60 milliós megtekintéssel és szakmai elismertséggel rendelkeznek, pedig még csak 27 és 24 évesek! Lássuk, mi indította el a lavinát, mely arra késztette a lányokat, hogy ismert szereplők bőrébe bújjanak!

2006-ban Hilly úgy határozott, hogy szerencsét próbál, így vette a bátorságot és leadta jelentkezését az AOL által meghirdetett „Be a Red Star” elnevezésű versenyre, melyet ugyan nem nyert meg – a dobogó harmadik fokán végzett –, azonban több mint 100 ezren tekintették meg videós bejegyzéseit a legnagyobb videómegosztó portálon.

Ekkor határozta el, hogy nem hagyja annyiban a paródiák gyártását és vett egy új kamerát, valamint rajongói támogatását élvezve egy markonyi csapattal újra a kamerák mögé és elé állt.

Amikor elkészült az Alkonyatról szóló legelső paródia, hatalmas rajongótábor alakult ki a lányok körül, ami még inkább arra sarkallta a testvéreket, hogy alkossanak, hiszen jó úton járnak. De hogy miket is vittek filmre a Hindi lányok?

Nekik köszönhetően megtekinthetjük többek között az Alkonyat-széria összes részének rövid paródiáját, Harry Potter kifigurázását, vagy a Vámpírnaplók vicces paródiáját. A kisfilmeket előszeretettel építik egy-egy jól csengő és közkedvelt sláger köré, így hallhatjuk Lady Gagát, Katy Perryt, Pitbullt vagy akár PSY-t is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek