Starity

Justin Bieber bemutatott a fotósoknak

2013. május 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber ismét nem bír magával: először felsőtestét, majd középső ujját mutogatta a fotósoknak.

hirdetés
Justin Bieber bemutatott a fotósoknak

Kristen Stewart után a kanadai tini kedvenc, Justin Bieber is bemutatott a fotósoknak. Justin és egyik barátja, Lil Za május 25-én egy nyugodt napot szerettek volna eltölteni Bieber Los Angeles-i házában, de a relaxáló délutánt megzavarták az égből jövő lesifotósok.

Helikopterrel érkeztek Justin háza fölé a paparazzók, az énekes és a barátja rögtön felnéztek az égre, mindkettejük arcára rá volt írva, hogy a hátuk közepére sem kívánják a betolakodó paparazzókat. Először Justin – magához híven – felhúzta fehér atlétáját és mutogatni kezdte felsőtestét, majd barátjával együtt bemutattak középső ujjukkal a helikopterben ülőknek.

Pár perccel később ott termett Justin testőre és elhajtottak Bieber Ferrarijával. Az énekes minden bizonnyal nem most éli legszebb napjait, nem elég, hogy Selena még mindig szinglinek vallja magát, de már barátnője, Taylor Swift sem szívleli annyira, mint pár évvel ezelőtt.

Egy tény vigasztalhatja Justint, hogy a botrányos Disney-sztár, Miley Cyrus ugyanúgy támogatja, mint azelőtt. Az év legdögösebb nőjét ugyanis lencsevégre kapták, amint elhajt Justin házától, ahol két órát töltött. Egyesek szerint a közös dal miatt találkoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek