Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2013. május 27. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meghökkentő frizuraváltások, új lehetőségek és egy új cica is otthonra lelt az elmúlt napokban. Lesd meg rövid összefoglalónkat ha tudni szeretnéd kivel mi történt!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Bruno Mars zsűriszékbe ül?

A legújabb pletykák szerint a FOX nagyon szeretné az énekest az American Idol zsűrijében látni, mivel nagyon tehetségesnek, karizmatikusnak tartják és nem mellesleg igen közkedvelt előadónak számít manapság.

*

Rózsaszín hajkoronával nyomul Vanessa Hudgens

A High School Musical Gabriellája a 2013-as Electric Run nevezetű maratonszerű futóversenyen vett részt néhány napja, melynek keretein belül az emberek zenére teszik meg az 5 km hosszú távot futva és sétálva őrült neonszínű ruhákba öltözve. Vanessa a rendezvény kedvéért pink parókát, ugyanilyen színű nadrágot, tarka sminket, egy jegesmedvét idéző sapkát és lábszárvédőt húzott.

*

Vörös lett Christina Milian

A 31 éves énekesnő nemrég mutatta be legújabb frizuraváltását közösségi oldalán, majd rá pár napra a paparazziknak is sikerült lekapniuk őt vadonatúj, vörös hajával, amiben néhány fekete tincs is helyet kapott.


Fotó: Christina hivatalos Facebook-oldala

*

Készül Chris Brown és Bieber duettje?

Egy Chrishez közeli forrás elárulta, hogy az énekesnek rengeteg mondani valója van és hosszú listája azokról, akikkel közös dalt szeretne egyszer készíteni és bizony a kanadai tinisztár is ezen előadók között szerepel, így úgy tűnik hamarosan számíthatunk egy duettre a fiúktól.

*

Hajszínt váltott Debby Ryan

A Disney üdvöskéje eddig vörös hajkoronával tengette mindennapjait, azonban a mai napon feltöltött Twitter-oldalára egy fotót, amin immár szőkésbarna frizurával pózol, ami egyébként eredeti hajszíne. A képhez nem fűzött sok mondanivalót, mindössze néhány szót: Kalifornia, húsz, nyár, több móka?


Fotó: DisneyDreaming

*

Macskája van Justin Biebernek

A 19 éves énekes úgy tűnik hamar túltette magát lepasszolt, majd elpusztult hörcsögén és elkobzott majmán, ugyanis néhány napja egy barátja, Scooter Braun azt írta Twitteren, hogy Bieber bemutatta neki Mrs. Garfield-ot, egy édes vörös színű kislány cicát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek