Starity

Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük

2013. május 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Biebert hétfőn gyorshajtásért kapták el a rendőrök, a szemtanúk szerint drogozott is kocsiba szállás előtt. Mindezek tetejében pedig nem volt hajlandó a rendőrökkel beszélni.

hirdetés
Justin Bieberre kihívták a rendőrséget, de nem állt szóba velük

Mikor már mindenki azt hitte, rendeződtek a dolgok a tinik hercege, Justin Bieber körül, az énekes rátesz még egy lapáttal. Most a rendőrséget kellett kihívni rá.

Hétfő este hívta fel a Los Angeles-i rendőrséget Bieber több szomszédja, elmondásuk szerint Justin lázadó vezetési stílusát már nem bírták tovább elviselni. A szemtanúk állítása szerint a sztár a megengedett sebesség kétszeresével ment, sőt néhol még felül is múlta, azt is hozzátették, hogy drogozott a vezetés előtt, a tekintetén lehetett látni, hogy nem volt tudatában, mennyivel hajtott el pontosan a csendes utcában, ahol gyerekek is tartózkodtak.

Amikor a rendőrség kiért Biebs házához, az énekes elutasította, hogy beszéljenek hozzá és be se engedte őket a házába.

Érdekesség, hogy az egyik szomszéd, aki betelefonált a rendőrségnek, Keyshawn Johnson focista volt, aki gyermeke életét féltette az őrült és öntudatlan énekestől. Justin vele sem volt hajlandó kommunikálni, a rendőrséggel együtt őt is elküldte és bezárta magát Los Angeles-i villájába, azóta pedig nem látták még kijönni onnan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek