Starity

Részegen énekelt a gyerekeknek Zámbó Krisztián

2013. május 29. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Krisztián nemcsak késéssel érkezett a jótékonysági gyermeknapra, de ráadásul ittas is volt.

hirdetés
Részegen énekelt a gyerekeknek Zámbó Krisztián
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

A dánszentmiklósi gyermeknapra volt hivatalos az X-Faktor énekese, melyet az Aktív szülők a gyermekekért alapítvány szervezett. Jókorát csalódniuk kellett a szülőknek, hiszen nemcsak késett, de ittasan lépett a színpadra – számolt be a Blikk. Az énekes mindössze három dalt énekelt, ezt követően interjút adott egy bloggernek.

„K*rvára ki voltam bukva, ugyanis tegnap elég durva be... volt. Úgy jöttem ide. Basszus nem így akartam, de a péntek éjszakák ilyenek. Reggel nyolckor értünk haza az asszonnyal, azt sem tudjuk, hogyan értünk haza, annyira K.O. voltunk” – mesélte Krisztián, aki egyáltalán nem akarta leplezni, hogy kirúgott a hámból, előadása után is sörrel táplálta gyomrát.

A Cool Head Klan zenekar is adott egy kisebb koncertet a jótékonysági gyermeknapon, s ugyan ők beszóltak neki, a szervező azt mondja, elégedett volt a fellépéssel még annak ellenére is, hogy Krisztián a laptopjáról playbackelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek