Starity

Legyél csúcsformában a bikiniszezonra!

2013. május 29. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anna Kendrick, Bar Refaeli és a világ legszebbjei személyes portáljaikon, a Twitteren és az Instagramon keresztül adnak tippeket, hogyan érheted el a hőn vágyott karcsú, formás alakot.

hirdetés
Legyél csúcsformában a bikiniszezonra!

1. Anna Kendrick – „Mutasd a szexi hátad!”

Justin Timberlake 2006-os Sexy Back című slágerére utalva Anna arra biztatja a lányokat, hogy akkor se keseredjenek el, ha alakjuk nem tökéletes.

„Ma már rengeteg alakformáló és optikailag karcsúsító-, nyújtó fürdőruhákat lehet kapni. Használjátok ki és söpörjétek be az elismerő pillantásokat!”

2. Bar Refaeli – „Ne a fogyásra törekedj, hanem az alakformálásra!”

A gyönyörű izraeli topmodell soha nem tartozott az anorexiás topmodellek közé, s ő maga sem érzi, hogy fogynia kellene.

„Soha nem szerettem volna szupervékony lenni, de a jó alakot mindig is fontosnak tartottam. Sokat jógázom, bokszolok és konditerembe járok – formálom a hasizmaim és a fenekem is. A srácok különben sem szeretik a deszka lányokat” – mondja Bar.

3. Emmy Rossum – „Étkezz egészségesen!”

A zsíros ételt, s az egészségtelen szénhidrátokat megpróbálja kerülni a színésznő, különösen bikiniszezonban.

„Mostanában inkább vegetáriánosként étkezem, kerülöm a fűszereket és annyiszor próbálok magamnak főzni, amennyiszer csak tudok. Elkerülöm a gyorséttermeket és a büféket – rengeteg káros anyagot tartalmazó ételt lehet ezeken a helyeken venni” – mondja Emmy.

4. Heidi Klum „Légy békében, szeretetben, s ez a külsődön is meg fog látszani!”

A 40. életévéhez közeledő német Heidi Klum mindig szuperszexis és ad a külsejére. Hogy miért?

A négygyerekes édesanya ugyan túl van már egy váláson is, ám azt vallja, hogy a rendszeres testmozgással, sok nevetéssel és szeretetben a lelkünkben sokkal szexisebbnek fogunk tűnni, mint azok a lányok, akik éheztetik magukat, s naponta több órát a kondiban töltenek. Hát nincs igaza?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek