Starity

Courtney Love segít Amanda Bynesnek?

2013. május 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda perelni akarja a New York-i rendőrséget, továbbá állítja, hogy a Rihannának küldött üzeneteket nem ő írta. Most Courtney Love és Alyssa Milano sietnek a megmentésére.

hirdetés
Courtney Love segít Amanda Bynesnek?

Sok Twitter-felhasználó hitte azt, hogy Courtney kritizálta Amandát, mikor azt írta: „Szedd össze magad, haver.”; erre Amanda azzal reagált, hogy kijelentette: a Hole énekesnője a legrondább nő, akit valaha látott.

Courtney később tisztázta; nem sértésnek szánta üzenetét, mindössze segíteni szeretne. „Nem támadtalak, szívem. Jártam a te cipődben, nem volt könnyű. Írj nekem, és ne törődj a gyűlölközőkkel.”

Love beszólt azoknak is, akik támadják a lányt, elmondása szerint Amanda rendkívül fiatal, tehetséges és gyönyörű, csupán hullámvölgyeken megy át, akárcsak bárki más. A Bűbájos boszorkák sztárja, Alyssa Milano is jelentkezett Courtney-nál: „Ott leszek én is, ha el tudod érni őt. Tudasd, ha segíthetek!”

Amanda viszont ellenáll, szerinte nincs szüksége segítségre, nem drogozik, mivel allergiás a kábítószerekre és az alkoholra is, emellett állítja, az őt letartóztató rendőr molesztálta is – a New York-i rendőrség mindent megcáfolt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek