Starity

Kozma Orsi férjhez ment

2010. augusztus 11. 16:04   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kozma Orsi augusztus 10-én férjhez ment. A nagy hírt Twitter-oldalán közölte rajongóival.

hirdetés
Kozma Orsi férjhez ment

Kozma Orsi augusztus 10-én a legnagyobb titokban ment férjhez. Az esküvőről csak a család és a közeli barátok tudtak. Az énekesnő tegnap este 17 órakor közölte a nagy hírt rajongóival Twitter-oldalán. Szűkszavúan csak ennyit írt: „Just married! :)”.

A pár már régebb óta tervezte az esküvőt. Tavaly decemberben az énekesnő így nyilatkozott:
„Társam, Tamás, zenész, a Neóban dobol. Régi az ismeretség, de egy munka során kerültünk közelebb egymáshoz. Egyévesek leszünk, de már nyáron megkérte a kezemet. Jövőre tervezzük az esküvőt”.

Orsi múlt héten a Sambosi Jazzfesztiválon már bejelentette, hogy bekötik a fejét, ezért a hír nem volt váratlan, de a dátumot és a részleteket nem árulta el. Viszont sejteni lehetett, hogy nagyon hamar lesz, mert mint mondta, ez volt az utolsó koncertje Kozma Orsiként, hamarosan ugyanis B...-né lesz. Az együttes azonban továbbra is Kozma Orsi Kvintettként működik tovább.

Az esküvő után az énekesnő boldogan mesélt: „Bő két éve ismerkedtünk meg Tamással, s tavaly nyáron meg is kérte a kezem egy horvátországi nyaraláson. Már a kapcsolatunk elején éreztük, hogy megtaláltuk a másikban az igazit. Akkor eldöntöttük, hogy jövő év augusztusában összeházasodunk. Semmit nem hagytunk az utolsó pillanatra. Szűk, száz fő körüli lakodalmat tartottunk, és úgy érzem, sikerült mindent úgy megszervezni, hogy mi is és a násznép is jól érezze magát”. Majd folytatta: „Még magasabb szintre emelte a kapcsolatunkat az esküvő. Minőségében nem érzek változást, ugyanolyan jó, mint előtte! Tegnap volt az első alkalom, hogy úgy mutattam be Tamást, mint a férjemet, ez egy kicsit fura volt. Jó érzés, hogy férjes asszony lettem!”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek