Starity

Így ragyogtak a sztárok az 1001 éjen

2013. május 29. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Európa legnagyobb jótékonysági rendezvénye a HIV/AIDS betegek támogatásáért május 25-én zajlott le, rendhagyó módon Bécsben.

hirdetés
Így ragyogtak a sztárok az 1001 éjen

A LifeBallt minden évben nagy felhatjás övezi, az amerikai hírességeket magángéppel szállítják New Yorkból Bécsbe, majd pedig igazi szupersztárként kezelik őket egész hétvégén át.

A LifeBall abban is különleges még, hogy a látványos nyitóshow teljesen ingyenes a Rathausplatzon, és minden évben, az adott témának megfelelően díszítik fel a helyszínt, a színpadot, na meg a jelenlévőket.

Idén az 1001 éjszakáról szólt a show, és a műsort pedig Adam Lambert nyitotta meg Ali Babaként, a Love Wins Over Glamourral. Az idei LifeBallra voltak eddig a legkíváncsiabbak, több mint 60 ezer ember vett részt rajta, és több millióan követték figyelemmel az élő közvetítést és adást.

Fergie volt az est szupersztárja, de a show-ra választott ruhája nem teljesen tükrözte az arab kultúrát, inkább gót stílusnak ment el. A pocakját szépen kiemelő szatén fekete költeményt választott, a vállán egy megtoldással, combjánál egy kivágással. Fergie ennek ellenére egész éjjel vezette a műsort, majd pedig a VIP-bulin irányította a „kosztümversenyt”.

Kelly Osbourne sem volt visszafogottabb, mint Fergie, így nem csoda, hogy egész műsor alatt együtt lógtak, olyannyira, hogy a vörös szőnyegre is közösen vonultak be. Kelly egy arany Versace-minit választott exra magas sarkú cipővel, és jelenleg lilában pompázó hajkoronáját pedig felkontyolta.

Amint meghallottuk, hogy Adam Lambert a meghívott vendégek között van, már sejthettük, hogy az öltözködési szabályt ő nagyon-nagyon komolyan fogja venni. Egy fényes, ragyogó Mugler-kabátot párosított egy galléros, fekete inggel, Les Hommes-háremgatyával, tüskés nyaklánccal, fűzős bakanccsal és ujjatlan kesztyűvel. Az „Ali Baba Superstar” megjelenéséhez a Marco Marco által tervezett kosztümben ragyogott a színpadon, amely minden részletében tökéletes volt: a földig érő kabátját pávatollak, drágakövek és hímzések díszítették.

Karolina Kurkova szupermodell Roberto Cavalli divatbemutatóján szórakoztatta a közönséget, és ennek megfelelően a vörös szőnyeges bevonuláshoz és show-hoz is két teljesen különböző, de szemkápráztató költeményt viselt. Az első szettje egy csinos, fekete kosztüm volt, arany hímzéssel az oldalán, míg a bemutatón egy igazgyöngyökkel kirakott Cavalli-darabot viselt. Csinos!

Eva Padgerg rendkívül bájos volt ebben az üde, zöld Cavalli.költeményben, az arany homlokdísz pedig az eseményhez illő képet kölcsönzött számára. Cseles!

Aishwarya Rai szintén Roberto Cavalli szupermodellje volt az esten, így nem meglepő, hogy a már-már legendás tervezőtől viselt egy csodás, kék költeményt, amihez nemcsak metálkék körmei, de sminkje is tökéletesen passzolt.

Carmen Electra a pink szőnyeges bevonuláshoz egy szupersztárhoz illő hosszú, fekete-szürkés estélyit választott, majd a színpadon ledobta a textilt, és egy neccharisnyában és dresszben szórakoztatta a több mint 60 ezer jelenlévőt.

Azealia Banks nyilván sok felkérést kap fellépések terén, így összetévesztette az 1001 éjszakát az állatkertben tett látogatásával ebben a macskás, plüss cuccban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek