Starity

Októben 10-én visszatér Bridget Jones

2013. május 30. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helen Fielding, a világsikert aratott Bridget Jones-naplók írónője újabb könyvvel jelentkezik, ami ősszel kerül a boltokba.

hirdetés
Októben 10-én visszatér Bridget Jones

Bridget Jones visszatér! Helen Fielding kiadója, a Jonathan Cape bejelentette, hogy október 10-én megjelenik az írónő Bridget Jones: Mad About the Boy című legújabb könyve, amely a szeretnivaló, dundi brit lány újabb csetlés-botlását mutatja be.

Bridget kalandjai jó tizenöt évvel ezelőtt kezdődtek, azóta fiatal nők generációi nőttek fel a róla szóló, világszerte több mint tizenöt millió példányban elkelt regényeken és a hasonlóan népszerű filmváltozatokon. Kedvenc szinglink ezúttal sem lett sokkal okosabb, viszont idősebb lett, ugyanis a legújabb regény a jelenkori Londonban játszódik, és Bridget az ötvenes éveit tapossa. A kiadó szóvivője elárulta, hogy nagyobb hangsúly került a Twitterre, mint a fogyókúrára.

Az írónő így nyilatkozott: „De [Bridget] felnőtt. Az életem folytatódott és az övé is folytatódni fog. Még mindig próbál leszokni az ivásról és a dohányzásról, még mindig diétázik. Kicsit keményebben próbálkozik, és kicsit sikeresebb is lett, de nem igazán fog megváltozni.”

Arra viszont nem derített fényt, vajon a főszereplőnője a legújabb regényben éppen kiért őrül meg: Mark Darcy vagy Daniel Cleaver rabolta-e el most a szívét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek