Starity

Sztárok és előnytelen fotóik V.

2013. május 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhanapján a paparazzók elég kellemetlen helyzetbe hozzák kedvenceinket, mikor kínos fotókat közölnek róluk. Cikkünkben napjaink legnagyobb csillagait és nem éppen jól sikerült képeiket mutatjuk be.

hirdetés
Sztárok és előnytelen fotóik V.

Kristen Stewart

Sokan kritizálják a színésznőt, hogy egyfolytában ugyanazt a kifejezéstelen arcot vágja, de mi most rögtön bemutatjuk a kedvencünket! Az első képen tekintete unott, nyilván nem a legjobb passzban, zsíros hajjal, smink nélkül kapták őt lencsevégre a fotósok, akiket a háta közepére sem kívánt, míg a második fotón megvillantja ritkán látott fehér fogsorát. Nem sokszor látjuk Kristent mosolyogni.

Selena Gomez

Manapság nagy hírnévnek örvend a tizenévesek körében az apa nélkül felnőtt Disney-üdvöske. Karrierje már 2002-ben elkezdődött, de a figyelem középpontjába csak öt évvel később, 2007-ben került, mikor megkapta a főszerepet a Varázslók a Waverly helyről című, nagy sikerű sorozatban. Az alábbi kép is valószínűleg akkortájt készült, félhosszú frizurája erről árulkodik, de vajon a napot élvezte, vagy tüsszenteni szeretett volna?

Taylor Swift

Selena Gomez legjobb barátnője, ugyanakkor párja, Justin Bieber ősellensége is a tinik nagy kedvence, így nem meglepő, hogy a lesifotósok úton-útfélen a nyomában járnak, és fényképezőgépükkel kattintgatva fotók ezreit, tízezreit készítik el az énekesnőről, melyek között akad egy-egy kínosan sikerült darab is.

Theresa Jeane

A The Nearly Deads feltörekvő rocktehetsége sem a visszahúzódó stílusáról ismert. Nemrég debütált Brave című számuk akusztikus változata, melynek amatőr készítésű klipjében is hozza a megszokott, bolondos formáját, mely a képekről is visszatükröződik.

Perrie Edwards

Napjaink egyik legfelkapottad lánybandájának, az X Factor-győztes Little Mix énekesnőjének is meggyűlt a baja a paparazzókkal, mikor szerény sminkben, kócosan, zsíros hajjal kapták lencsevégre. Elég nagy bátorságra vall így utcára menni, mikor nyilvánvaló, hogy tinilányok milliói tartják tökéletesnek.

Hayley Williams

A Paramore frontasszonya kétségtelenül napjaink egyik legnagyobb divatikonja, és stílusteremtője, de ez nem jelenti azt, hogy róla sem készültek förtelmes fotók. Az interneten több tucat az alábbihoz hasonló kép kering a Monster énekesnőjéről, aki hamarosan Magyarországra látogat.

Keira Knightley

A Domino sztárja nem sminkeli magát túlzottan a hétköznapokban, sőt, filmpremierekre is mindössze minimális alapozót és szemhéjfestéket használ. Ennek ellenére a lesifotósoknak sikerült őt olyan pillanatában lekapniuk, ahol nem éppen testesíti meg a brit szépség fogalmát: inkább egy őszülő, negyvenes évekbeli férfira emlékeztet minket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek