Starity

Robert Pattinson Katy Perryvel vigasztalódik

2013. május 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott tény volt a hollywoodi álomgyárban, hogy Robert Pattinson, Kristen Stewart és Katy Perry elválaszthatatlan barátok. Joggal merült fel a kérdés, hogy mi lesz most, hogy Rob és Kristen szakítottak. Katy azonban máris állást foglalt az ügyben, méghozzá Robert oldalán.

hirdetés
Robert Pattinson Katy Perryvel vigasztalódik

Kristen Stewart és Robert Pattinson szakításával a jelek szerint felbomlik a triumvirátus is. Sokan úgy vélték, Katy biztosan barátnője lelkének ápolásával lesz elfoglalva, hogy elterelje Kristen figyelmét a szakítás felett érzett fájdalmáról, azonban az énekesnő Robert pártjára állt.

A szakítást követően úgy tűnik, Rob Katy mellett talált menedéket, bár azt nem lehet tudni még, hogy továbbra is csak barátok, vagy valami kezd-e kibontakozni közöttük. Több nagyobb eseményen, így a MET-gálán is együtt jelentek meg, míg Kristen a barátai társaságában látható leggyakrabban, meglehetősen feldúlt állapotban.

A színésznőt láthatóan megviseli a szakítás, bár ez várható volt, miután feltehetően több alkalommal is megcsalta Pattinsont. Ezen tettének köszönheti, hogy nemrégiben elnyerte a legkevésbé megbízható sztár státuszát. Az első botrány elültével Robert megbocsátott neki, ám legutóbb – akár igaz volt a pletyka, akár nem – Rob már nem bizonyult ilyen megértőnek és kiadta csalfa kedvese útját. Azóta Kristen kizárólag a barátai társaságában tölti idejét, azonban láthatólag kezd kikészülni a színésznő, hiszen aznap, mikor Robert kiköltözött közös lakásukból, Kristen a parkolóban mutogatott be a rá várakozó fotósoknak.

Ezzel szemben több szemtanú is megerősítette, hogy Katy és Rob egyre több időt töltenek együtt és kapcsolatuk egyre belsőségesebbnek bizonyul. Vannak, akik bíznak abban, hogy lassan szerelem szövődik a fiatalok között; ezzel szemben mások még abban reménykednek, hogy Rob visszatalál Kristenhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek